Quantcast
Till salu inom: ”

helig birma säljes

Birmaboken
F

Tidigare annonser till salu

Måste nu tyvärr sälja/omplacera min Heliga Birma pga att hon inte går ihop med min son och min andra katt. Hon är 6 år och är har en stor personlighet och vill ha mkt uppmärksamhet. Nytt hem sökes där det inte finns småbarn och helst inte andra katter då hon är ngt av en ensamvarg på det viset. Älskar vuxna människors uppmärksamhet, men inte andra katters eller barns. Går bra i lägenhet, lite utevistelse tycker hon bara är trevligt. Pris: 1000:-
Nu måste vi tyvärr sälja våran pärla omgående pga sjukdom. Hon är precis 2 år fyllda och självfallet är hon rumsren. Hon är en livlig katt som älskar att leka och busa, och är även steriliserad. Hon har inte bott med någon annan katt eller hund men det borde inte vara några problem. Hon bor nu i lägenhet och är därmed innekatt. Om du vill ha en liten buskisse hemma hos dig, och är ute efter en fin katt så ska du ta en titt på våran lilla kisse! Stamtavla finns.
Vi har tre sötnosar av rasen helig birma kvar till salu i vår Faraokull; Nefertiti, Tutankhamun och Ramses. Alla tre är brunmaskade och säljs till sällskap. De är födda 110608 och är flyttfärdiga i månadsskiftet augusti-september då de blir 12 veckor gamla. Vid flytt är de naturligtvis registrerade med stamtavla, id-märkta, besiktigade och vaccinerade. På bilden ser ni Nefertiti, för mer bilder på alla ungarna besök vår hemsida http://winterhearts.se. Varmt välkomna att höra av er via mail eller telefon!
Helig birma Hej är tvungna att göra av oss med våran älskade birma Av personliga anledningar . Birnan är ren asig med mycket bra stamtavla Lite infoföd 08 Kön hona Färg Brunmaskad Ögon klar blå Mycket bra till avel , rums ren 100%. Mycket barnvänlig, kelig Bild och info kan ges via tel och e-post eller sms Pris 3000 kan gå ner en 500 om köparen är serigös Tel 0705987041 e-post josef_bohman@yahoo.se
Hej Jag har en helig Biirma utan stamtavla som är jätte fin och ståtlig. Lång och silkeslen päls. Har du en hona som du vill komma och para hos mig så är ni välkommen. Hittils har han vart pappa år flera kullar utan problem. Jag tar ut en engångsavgift på 1000kr vilket är ett bra pris. När du lämnar din hona var då säger på att hon är i början av sin löp. Pengarna får ni inte tillbaka ifall er hona inte blir dräktig så var säker på hennes löp vid parningstillfället. Hör av er ni kommer inte bli besvikna.