Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Vi har vuxit ifrån vår lilla söta, kelsjuka kanin. Han är 5 år och otrolig tam. Bits inte och älskar att gosa. Mycket social. Hoppar själv in i sin bur när han är ute på strövtåg. Han älskar uppmärksamhet och han har ett gossedjur som kompis i sin bur. Han bor i en rymlig bur (95x45x45) där han kan skutta omkring så han måste inte vara ute och motionera varje dag. Han går i koppel på sommaren på gräset. Är för övrigt en innekanin.
På grund av allergi måste jag tyvärr sälja min kaninunge som jag köpte för en månad sedan. Han är född i december och är en hermelinkanin. Han är i princip rumsren, använder nästan bara sin lilla toalåda med kattsand i. Han är handtam och mysig och brukar springa runt på golvet tillsammans med min katt. Tillbehören som följer med är en bur (jag tror att den är 120x90x90 ungefär), vattenflaska, litet hus, toalettlåda samt det hö och spån som finns kvar vid köpet. Priset kan diskuteras för rätt hem.
Nu finns bara lilla Alice kvar från vårkullen! Hon blev 8 veckor den 15 april 2011. Alice är en mycket social liten kaninhona som älskar att gosa och få vara med. Jag vill att hon kommer till någon som har tid för henne och kan ge henne mycket kärlek! Hon är van vid hundar och är bettkontrollerad. Pappan är en blandning av raserna hermelinkanin och Lejonhuvad. Mamman är hermelin-dvärgvädur. För mer bilder, filmer och info besök hemsidan: http://vitskarskaninuppfodning.blogg.se/
Kaninen är en hane och är en hermelinkanin, ha brukar stå ute sommarhalvåret och inne vinterhalvåret, han är van vid barn och älskar att få ligga på rygg i famnen och bli klappad, han busar med våra katter och vill gärna va med dem. Säljer han pga dottern inte har intresset längre och vill då att han kommer till en som vill hålla på att pyssla om honom. Han har koppel men selen släppte en söm, matskålar spån borste mm följer med. Bvsa. pga. semester
Hej! Nu ska jag sälja mina kaniner. På bild nr 1 är det mor och döttrar. Modern som är till höger är född 5 Mars 2011, dottern till vänster är född 25 November 2011 och dottern i mitten är född 30 Mars 2012. De är blandraser mellan lejonhuvud och hermelinkanin. De funkar bra tillsammans. Vid köp av alla tre, 400kr. Vid köp av två, 300kr. Vid köp av en 200kr/st. På bild nr två är det en renraslig lejonhuvud kille, ej kastererad. Vet ej när han är född. Han är en jättegosig och social kanin, 150kr för honom.