Quantcast
Till salu inom: ”

dvärgkanin säljes

Dvärgkaniner
F
Dvärgkaniner
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag heter Carina har haft hund hela mitt liv, både stor o liten. Är hemma hela dagarna med min italian volpino, jobbar hemma typ 2-3 tim per dag, går långa promenader på Järvafälten, Har haft dag / helg hundar under åren så referenser finns. Med mig bor också en 14 årig dotter och en liten dvärgkanin. Vi bor i större lägenhet på BV med liten uteplats där hundarna får ligga o sola och titta på allt omkring. Söker trevlig lydig dag hund, helst som kan vara lös ute på fälten o i skogen. Maila gärna och berätta om er hund om detta verkar intressant!! 100 kr per dag. Välkomna!
Vi ska nu sälja våra 2 kaniner. De är 4 månader och kallas Him och Diesel, de är bröder och säljes gärna ihop. Stor bur m alla tillbehör; klosax, 2 sele m koppel, matskål, vattenflaska 300:- Him den bruna kaninen: 150:- Diesel den s/v kaninen: 150:- Paket pris!!! 500:- På köpet följer även en resebur med om man köper paket pris. Som annars säljs separat för 100:- SVARAR EJ PÅ MAILEN! ENDAST SERIÖSA GÖRE SIG BESVÄR... Transporteras ej. Köparen hämtar själv! Loysan 0735447000 / 0709578766
Nu är det bara jag kvar en söt liten hona å jag är 12veckor. jag är bege och svart randig,med frisyr Peking på kanin språk. jag är vana att hanteras av både barn och vuxna. Jag är en super snäll och lugn ras som kräver viss pälsvård. Är lättlärd och gillar att hoppa. Ring gärna för mer information. Annelie N 070-6019456 Anne-Lie S 073-8466293
Hej. Det är så att jag köpte en vädurkanin/hane med bur för en vecka sen men tyvärr så måste jag sälja den pga stark allergi. Det är en beigebrun vädurkanin som är 9 veckor gammal. Är mycket barn vänlig och som anpassar sig lätt. Den hade inga problem med att anpassa sig till oss fast vi har en 3 årig barn. Vi har även kvittot som intygar att vi köpte den för en vecka sen. Jag hoppas att han hittar rätt hem. Priset kan diskuteras vid en snabbare affär och buren kan säljas enskild.
Nu är det bara en liten grå tjej kvar som söker nytt hem. Hon är född föddes utomhus den 30/7. Mamman är en lejonhuvad dvärgkanin (vit/viltfärgad) och pappan är lejonhuvad dvärgvädurskanin (svartgrå). Det ser ut som om hon eventuellt kan komma att få vädursöron men jag är inte säker ännu. Hon är iallafall jättesöt. En handtam och kelig liten tjej som är van vid barn. Köparen är viktigare än priset och du får med dig övergångsfoder. 25 kr tassen vill jag ha och endast seriösa köpare tack.

... eller prova att söka på långhårig dvärgkanin tax valpar