Quantcast
Till salu inom: ”

hilding säng säljes

Hilding säng

Mönsterås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Hilding-säng som endast är 2 år gammal pga att vi nu blivit 2... Den är i mycket bra skick och den har blivit luftad, dammsugad och har nu även tvättat översta madrassen. - Mjukheten är MEDEL - Medar (ben) medföljer - Det bruna överdraget på madrassen medföljer Ni når mig lättast kvällstid, men 26-30 maj är jag tillgänglig under dagen också. Det går också bra att skicka ett mail där jag svarar så ofta jag kan!
Enkelsäng Hilding Family Select, Medium, säljes pga flytt. Sängens mått 105 x 200 cm. 4 sängben i ek ger sitthöjd 55 cm. Bäddmadrass Lilja 5 cm ingår. Sängen köptes för ungefär 5 år sedan och har stått i något år som extra-säng. Helt felfri och med fräscha textiler. Nypris, inkl ben och madrass, ca 8.000 kr. Mitt pris 850 kr med ben och bädmadrass. Endast avhämtning. Kontakt per telefon.
Hilding family säng extra fast 2x 80cm utan bäddmadrass. ca 5 år väldigt lite använda tyvärr går det visst inte lägg upp bilder på blocket !! jag skickar bild till dom som vill. Fakta Teknisk specifikation • Stoppning av polyeter. • Dubbelfjädrande resårmadrass med 12,5 cm pocketfjädrar. • Bonell resårsystem i ramen. • Extra hög ram i massiv gran. • Avtagbart tyg, tvättbart i 40°.
Nu är det dags för flytt och jag måste tyvärr göra mig av med min säng. För er som vet lite om kvalitetssängar så vet ni också att "hilding" är en av dom. Ung som gammal ligger du kanon i denna säng, den är i väldigt bra skick och är medium i dämpning vilket gör att om du inte väger över 120 kg så är den väl lämpad för dig. sängen är köpt för 8100 kr. jag vill ha 1000 kr då jag måste bli av med den. ont i ryggen av skitsängar? ring då..jag har botemedlet!
Hej Jag sälje Två sängar. Den ena från Hilding, den är så gott som ny. Nypris: 4990:- säljs för 900:-. Den andra sängen är av Sultan-märke och är använd i en månad. Den köpte jag för 800kr. Jag säljer den för 250kr. Kvitto finns. Bokhylla, vit, höjd 200 bred 190 djup 400 cm.bra skick Nypris är 800:- från IKEA jag säljer den för 200:-