Quantcast
Till salu inom: ”

hodda båtplats klagshamns hamn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kalejdoskop
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Efter flera år med båt i Klagshamns hamn så har vi nu köpt en större båt. Vi är därför intresserade av att köpa en båtplats på brygga A, B eller P i Klagshamns hamn. Vi kan även tänka oss att hyra och då kan även plats vid en hodda vara aktuellt. Måtten ska vara minst följande: Bredd: 3,5m Längd: 10m Djup; 2,05 Om du har en plats som motsv. mått enl ovan men inte har behov av djupet och kan tänka dig ligga längre in i hamnen på plats D61 (vår gamla som vi äger) så kan en överenskommelse göras som gynnar oss båda! Hör av dig.
Säljer min andelsplats i Klagshamns hamn som är placerad vackert och naturligt längst ut på Klagshamnsudden. Hamnen är mycket populär med sin unika miljö. Förutom ett rikt djur- och växtliv kan man här finna yrkesverksamma fiskare, "hoddor" för våra andelsägare och en fin barnvänlig strand på uddens norra sida.
Hej Önskar köpa Hodda, Stuga inkl båtplats i Klagshamns hamns södra sida. Minsta bredd på båtplats önskas 4 m och min djup 1,80. Har idag en båtplats på C bryggan och denna kan lämnas i byte ifall intresse finns. Önskemål är att hitta något väster om gula märket i hamnen. MVH Mikael Blomqvist
HODDA & BÅTPLATS I IDYLLISK MILJÖ MED UTSIKT ÖVER HAMN OCH BÅTLIV I KLAGSHAMN. PLACERING I LUGNT LÄGE PÅ NORRA SIDAN AV HAMNEN. HODDA: Ytmässigt den största hoddan i hamnen. Fräsch och väl omhändertagen. Den har en bra planlösning, är isolerad och värms enkelt upp med el kalla kvällar. Köksavdelningen har vatten inkopplat, spis, ugn, kylskåp, frys och skafferi. Matplatsavdelning med plats för matbord och 4 stolar. Sällskapsavdelning med plats för möbler såsom fåtölj, bord och bäddsoffa. Långsidan vetter mot havet med ett par fönster vilket ger ljus och rymd inomhus och en fantastisk utsikt mot hamn, hav och egna båtplatsen. Compact living när det är som bäst helt enkelt! Framför hoddan finns en rymlig uteplats med plats för större utemöblemang, väldoftande syrén, liljor, stockrosor, gräsmatta. Soligt läge från morgon till kväll. Baksidan har gräsmatta och förråd med gott om utrymme till förvaring. BÅTPLATS: Båtplatsen passar bra för både segelbåt och motorbåt och ligger på Norra bryggan, några få meter från hoddan. 3m bred och ca 8m lång. El och sötvatten i direkt anslutning till båtplats på brygga. STORLEK HODDA: 21,4kvm + 3,98kvm FAKTA OM KLAGSHAMNS HAMN: Klagshamns Hamn är en andelshamn, vilket innebär att majoriteten av båtplatserna är köpta av andelsägare. Hamnen, som ligger längst ut på Klagshamnsudden, är mycket populär med sin unika miljö. Förutom ett rikt djur- och växtliv finns det yrkesverksamma fiskare, fiskförsäljning, "hoddor" för andelsägare och en fin barnvänlig sandstrand på uddens norra sida samt närhet till uddens vindsurfingklubb och ridhus. Klagshamnshamnförening erbjuder toalett, dusch, tvättstuga, hamnhus, p-plats, masthus, uppställningsplats vinter, lekplats och trevligt umgänge. Hamnen är väldigt personlig. Malmö Stadsbussar går hela vägen ut till badplatsen sommartid, annars stopp i Klagshamn (ca 2km från hamnen). INTRESSANTA LÄNKAR: Klagshamns hamnförening: www.klagshamn.nu: andelshamnKlagshamns båtklubb: www.kbk-klagshamn.nu: klubbsegling, utbildning m.m Klagshamn: http://sv.wikipedia.org/wiki/Klagshamn Artiklar om hamn- och hoddor i Klagshamn: http://www.sydsvenskan.se/bostad/fritidshus-for-bryggseglare/ http://www.sydsvenskan.se/bostad/hoddeliv-ar-livskvalitet/ PRISLÄGE: Diskuteras, ca 475 000 kr el högstbjudande. KONTAKTUPPGIFTER: Pernilla Lavesson 070-6372847 Lisa Karlsson 0736438202 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
HODDA & BÅTPLATS I IDYLLISK MILJÖ MED UTSIKT ÖVER HAMN OCH BÅTLIV I KLAGSHAMN. PLACERING I LUGNT LÄGE PÅ NORRA SIDAN AV HAMNEN. HODDA: Ytmässigt den största hoddan i hamnen. Fräsch och väl omhändertagen. Den har en bra planlösning, är isolerad och värms enkelt upp med el kalla kvällar. Köksavdelningen har vatten inkopplat, spis, ugn, kylskåp, frys och skafferi. Matplatsavdelning med plats för matbord och 4 stolar. Sällskapsavdelning med plats för möbler såsom fåtölj, bord och bäddsoffa. Långsidan vetter mot havet med ett par fönster vilket ger ljus och rymd inomhus och en fantastisk utsikt mot hamn, hav och egna båtplatsen. Compact living när det är som bäst helt enkelt! Framför hoddan finns en rymlig uteplats med plats för större utemöblemang, väldoftande syrén, liljor, stockrosor, gräsmatta. Soligt läge från morgon till kväll. Baksidan har gräsmatta och förråd med gott om utrymme till förvaring. BÅTPLATS: Båtplatsen passar bra för både segelbåt och motorbåt och ligger på Norra bryggan, några få meter från hoddan. 3m bred och ca 8m lång. El och sötvatten i direkt anslutning till båtplats på brygga. STORLEK HODDA: 21,4kvm + 3,98kvm FAKTA OM KLAGSHAMNS HAMN: Klagshamns Hamn är en andelshamn, vilket innebär att majoriteten av båtplatserna är köpta av andelsägare. Hamnen, som ligger längst ut på Klagshamnsudden, är mycket populär med sin unika miljö. Förutom ett rikt djur- och växtliv finns det yrkesverksamma fiskare, fiskförsäljning, "hoddor" för andelsägare och en fin barnvänlig sandstrand på uddens norra sida samt närhet till uddens vindsurfingklubb och ridhus. Klagshamnshamnförening erbjuder toalett, dusch, tvättstuga, hamnhus, p-plats, masthus, uppställningsplats vinter, lekplats och trevligt umgänge. Hamnen är väldigt personlig. Malmö Stadsbussar går hela vägen ut till badplatsen sommartid, annars stopp i Klagshamn (ca 2km från hamnen). INTRESSANTA LÄNKAR: Klagshamns hamnförening: www.klagshamn.nu: andelshamnKlagshamns båtklubb: www.kbk-klagshamn.nu: klubbsegling, utbildning m.m Klagshamn: http://sv.wikipedia.org/wiki/Klagshamn Artiklar om hamn- och hoddor i Klagshamn: http://www.sydsvenskan.se/bostad/fritidshus-for-br yggseglare/ http://www.sydsvenskan.se/bostad/hoddeliv-ar-livskvalitet/ PRISLÄGE: Diskuteras, ca 475 000 kr el högstbjudande. KONTAKTUPPGIFTER: Pernilla Lavesson 070-6372847 Lisa Karlsson 0736-438202