Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur enason säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbur

Hässleholm
Hundbur

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min omtyckta bur då den inte passar in i vår nya Volvo V70. Buren är i mycket bra skick. En svart pulverlackerad Enason som har använts i 3 år. Den är kanonfin i lack och har superbra låsfunktion där det är förberett för hänglås. Ingen gallerbotten då jag av erfarenhet tycker det är lättare att städa buren utan. Mellanvägg finns som är lätt att ta i och ur. Läs mer om buren på www.enason.se Nypris 3800 kr Mitt pris: 2900 kr
enason specialbeställd hundbur till octavia med nedsänkt lastgolv. köpt ny av mig för ca ett år sen kvitto finns. även ett inbrottsskydd finns till (en extra grind som monteras på buren så man kan ställa upp bakluckan utan att någon kan komma in i bilen.) vi har haft den i vår octavia RS och nu i en Passat (bilden) men då utan underdelen som inte är med på bilden. den är helt skrammelfri och jättefin. INGA BYTEN!
Hundbur för 2 hundar - Skiljevägg i plywood, vattenfast och enkel att ta bort/sätta dit vid behov - Helsvetsad bur med svart pulverlackering - Skrammelfri, skiljeväggen kan skramla men då skruvas bara skruvarna åt så försvinner ljudet - Assa hänglåsbeslag på båda burdörrarna - Gallerbotten - Utrymningslucka bakåt Köpt från Enason (www.enason.se) våren 2008, stått i förråd senaste 2 åren. Utmärkt skick, inga funktionsfel, ej krockad. Medföljer egenditsatta krokar för t.ex. koppel på varje sida samt en krok på varje dörr.
Måttanpassad till en peugeot 407 SW -07 Svart i nyskick, enkel att låsa, evakueringslucka samt mellanvägg som är enkel att ta bort, 4 krokar medföljer. Djup 94cm Bredd 98cm Höjd 71cm Köpt på Enason. Ring eller maila för mer info
Hundbur från Enasons plåtprodukter, har använts till V70 men passar säkert andra bilar. Evakueringslucka framtill. Mycket lite använd, högst tio ggr. I nyskick.