Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur halvkombi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbur

Hässleholm
Hundbur

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hundbur i svart stål Öppning finns på både bak eller framsida. Kan användas i bil eller som bur inomhus Vi har haft den ibland i vår Saab 93 halvkombi men passar säkert i fler bilmodeller. Hopfällbar Bottenmått: 93*59 centimeter Höjden 66 centimeter. Bak och framsida lutar ungefär lika mycket mot taket Hämtas i Haninge Ring! Ej SMS 070 337 28 75
Dogman Stålbur Sluttande. passar hund upp till ca 35 kg. Stålburen är en hundbur med en sluttande sida, perfekt för t.ex. halvkombin. Den har tätare galler, rundade hörnor och en djup plastbotten som är lätt att rengöra. Hundburen har dörrar med säkerhetslås som gör det svårt för hunden att öppna dörren inifrån. Buren är lätt att fälla ihop och bära med sig med det medföljande handtaget. Taklängden på hundburen är 55 cm. 92,5 x 57,5 x 65,5 cm Kontakt via telefon eller mail
Dogman stålbur med sluttande tak och plastgolv Mått: 92,5*57,5*65,5 cm Eftersom buren har sluttande tak passar den för t.ex. halvkombin. Dörrar med säkerhetslås. Lätt att fälla ihop och bära med sig med det medföljande handtaget. Taklängden på hundburen är 55 cm. Är annonsen kvar så är buren kvar. 350:- el. högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Perfekt för den mindre eller mellanstora hunden. DOGMAN STÅLBUR SLUTTANDE 77,5 X 48,5 X 57 CM Stålburen är en hundbur med en sluttande sida, perfekt för t.ex. halvkombin. Den har tätare galler, rundade hörnor och en djup plastbotten som är lätt att rengöra. Hundburen har dörrar med säkerhetslås som gör det svårt för hunden att öppna dörren inifrån. Buren är lätt att fälla ihop och bära med sig med det medföljande handtaget. Taklängden på hundburen är 46 cm. 77,5 x 48,5 x 57 cm Sparsamt använd, nypris ca 1000 kr.
Hundbur till bil av märket Robust Hundburar från 2010. Byggd för att passa bakluckan i Scoda Fabia halvkombi, men passar även andra modeller. Bredd: 61 cm, Höjd: 74 cm, Djup (nedtill): 64 cm, Djup (upptill): 24 cm, Höjd insteg (upptill ingångsluckan): 21 cm. Dörren är vänsterhängd. Evakueringslucka finns på motsatt sida till ingången. Vädringskrok och spännremmar medföljer. Nypris 3900 SEK. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.