Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur passande labrador säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hundbur av hög kvalité. Mått, bredd 90 cm, höjd 73 cm, djup 95 cm. Buren är specialbeställd av ett företag som tillverkar skåpinredningar till bilar, och även hundburar till tull och polis. Materialet är aluminium, den väger därför inte så mycket. Golvet är halksäkert. Evakueringsutgång framåt. Jag har haft den till en V70 och jag har haft mina 3 labradorer i den. Den täcker inte hela bredden på bagageutrymmet, utan det finns lite plats på sidan för utrustning eller matkassar. Tyvärr passar den inte i min nya bil, därför är den till salu, detta är en kanonbur i mycket fint skick.
Hej Jag har p.g.a olika omständigheter kommit fram till att jag och min fyrbenta vän Diezel måste tråkigt nog gå skilda vägar. Han är en blandning mellan Labrador,Pointer och Alaskan Husky,är kastrerad och fyller 2 år i Juli. Diezel är en trevlig,social och aktiv hund så motion kräver han. Han är ingen lägenhetshund så det bästa är om han kan röra sig någorlunda fritt ute,bor nu i ett villa område där han är lös ute. Chippad och vaccinerad är han naturligtvis. Hundbur medföljer. Ring om ni har frågor,ej mail !!!
Hej Har 2 st hundburar ståendes Den första är den till vänster på bilden. Har haft den i min V70 passar mellanstora hundar som labradorer m.m. måtten är 65cm hög 56cm bred och 90/55cm djup. Det är öppningar i båda kortändorna 500kr Den andra är till höger på bilden. Det är en utställningsbur med bara öppning på ena kortänden. måtten på den är 65 hög 65bred och 105 djup. 800kr både i bra skick och med botten platta. kan fällas ihop och är lätta att ta med sig.
Säljer två hundburar; Bur 1: Svart bur med en snevägg stl XL. Mått ca 91x56x65. Har suttit en stor labrador i den. Passar i passat -03 och många andra bilar med "platt" bagage. Pris: 400:- Bur 2: Svart bur, utställningen el lik. 92,5x57,5x65,5. Suttit en stor labrador i den också. Pris: 600:- Båda burarna är i bra skick. Paketpris går att ordna vid intresse. Kan skickas om köparen står för frakten. BVSA
Hundbur skrammelfri med evakueringslucka passar till ex labrador, retriver etc. B=60cm H=70cm Dj=100cm Passar till ex WW Passat, Skoda Octavia. Endast tel.