Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur subaru forester säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbur

Borås
Hundbur

Hässleholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Beskrivning Alu-Flex är en hundbur för bilar tillverkad i underhållsfri aluminium för bästa prestande och säkerhet. Den är utvecklad efter flera års tester med olika hundraser och bilmodeller. Denna bur passar i många olika bilmodeller. Var tänkt att användas i en Subaru Forester men hunden har vuxit ur den. Jag köpte buren till min schäfer när han var valp men han har blivit alldeles för stor. Mått: Djup botten 85cm, Djup Toppen 48cm, bredd 50cm, Höjd 70cm Är endast använd vid ett fåtal tillfällen och är därför i NYSKICK. Nypris 4200:-
Stabil och praktisk hundbur som man kan ha såväl inne som i bilen. Passar exakt i en subaru legacy / outback 2004 - 2009 utan att man behöver fälla fram ryggstödet, om man tar bort insynsgardinen. Säljer den för att den inte går in i vår nya forester utan att fälla ryggstödet! Den har endast använts i c:a 30 timmar när vår hund var valp. Nypris: strax under tusenlappen.
Jättefin, stadig hundbur, specialbyggd till Subaru Forester, -06 och nyare. Passar även Toyota Rav-4. Dubbelbur med löstagbar mellanvägg, evakueringslucka framåt. Skickas ej utan hämtas på plats.
Specialtillverkad hundbur till Subaru Forester (nya karossen). 86 cm djup, 80 cm bred och höjd 75 cm. Försedd med nödutgång.