Quantcast
Till salu inom: ”

hundvagn pet stroller utställningsvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundvagn

Alingsås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rosa hundvagn NY! har inte hunnit använda den ännu. Mycket praktisk på utställningar, vid stora folksamlingar, när man har en konvalecent hund som inte får promenera så mycket, när man har valpar o.dyl. OBS! Inte ett substitut för promenader! * Lätt att fälla ihop * Öppningsbar framtill * 4 hjul (låsbara bakhjul). * Mugghållare * Liten förvaring på handtaget till t.ex. påsar, nycklar, fästingplockare m.m. * Dyna/madrass * Rymlig förvaringskorg undertill * Burens utrymme är ca. 55 x 36 cm. * Rekommenderad maxvikt ca. 14 kg. (säljer den då jag ska köpa en större vagn) kan bara hämtas! skickar den ej! 1000 kr kan bara nås på 0720099528 Johanna svara ej på mail!!
PRIS INKLUSIVE FRAKT! Detta är en Buggy Comfort. Det är en stabil vagn som tål joggingrundor och terräng. Den passar även bra på hundutställningar eller för en hund som inte får gå så mycket pga skada eller operation. Vagnen säljes helt ny och oanvänd i sin orginalkartong. Vagnens klarar upp till 25 kg. Vagnen är ihopfälld ihopfälld: 87x58x38 cm. Mer detaljer om vagnen går att få bara att skicka ett meddelande till mig.
Vi har nu total utförsäljning av våra hund vagn och ger 500 kr i rabatt på alla vagnar som finns i lager. Lagerstatus står under informationen om respektive vagn. Hundvagnarna håller hög kvalitet och är stabila i chassit. De passar perfekt till utställningar eller om du har en skadad/opererad hund. Priser från 2350 kr. Har du frågor så kontakta mig via telefon eller mejl. Prutare och sms:are undanbedes För att komma direkt till de olika hundvagnarna klicka på länken: http://dogomania.blogg.se/category/hundvagnar-dog-stroller.html Mvh Jenni Åkesson www.dogomania.blogg.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.