Quantcast
Till salu inom: ”

ny hundvagn hund kattvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Vellinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Croozer Dog inkl fäste Skadad enl. bilder. Kan tejpas eller sys. I övrigt i gott skick. Ny pris 2861.- Köpt 2009-09-17, så jag antar att det är några månader garanti kvar. Använd till en veckas cykeltur, samt två tre turer i stan. Liggdel från barnvagn får plats inne i, så vi har även transporterat runt våran son i den en gång. Lamporna som syns på ena bilden följer ej med. Men reflexerna är standard. Ref. från affärens annons: "Komfortabel hundvagn. Hundar älskar att springa. Men ibland får det räcka. Därför finns Croozer Dog. I den kan din hund resa komfortabelt om den lätt blir trött eller om du är ute på en lång tur. Egenskaper: Inkluderar cykelarm med ett cykelfäste. Aluminiumchassi med plastgolv. Stor ingång/utgång med dragkedja fram och bak. Sidofönster med insektsnät. Ögla på insidan för att kunna fästa kopplet. Enkel hopfällningsmekanism. Dimensioner: Utfälld minus cykelarm: 81 x 80 x 91cm. Hopfälld minus hjul: 81 x 65 x 24cm. Last yta: 80 x 55 x 62cm. Vikt: 14,1kg. Last vikt: 45kg. Hjul: 20" med ekrar."
Säljer nu våran fantastiska kattvagn, har använts sparsamt under 2 år. Är kanon att ha när man ska på utställning eller till veterinären. Men framförallt för att slippa bära omkring på transportburen när man ska ta med katterna/hunden till landet osv. vagnen är väldigt lättstyrd pg av det svängbara däcket fram. Suffletten består av ett starkt plastnär som gör att varken katten/hunden kan ta sig ur men även att ingen större hund kan ta sig in utifrån. Finns en "tittlucka" fram som har varit väldigt populär för oss att ligga och titta ut igenom, som även kan användas som ingång (dragkedja runt). Inne i själva vagnen finns hakar så att man kan koppla sin hund/katt när dem sitter i den. Vagnen är har ett förhållandevis generöst utrymme, även när man fäller ner suffletten har vi kunnat transportera två fullvuxna katter i den utan problem. Köptes ny för 1500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hundvagn/cykelkärra för hund/hundar. Den är oanvänd, aldrig uppackad. En kanonvagn att ha på utställning, joggingturen eller på cykelsemestern. Hunden ligger skyddad både från andra hundar, sol och regn. Dom kraftiga hjulen gör att du tar dig fram överallt. Den går lätt att fälla ihop och man tar enkelt med den i bilen. Maxvikt 20 kg på hunden. Säljer den på grund av att jag beställde den från England det tog så lång tid att jag trodde att den försvunnit på vägen. Jag kom över en likadan här i Sverige som jag köpte. Jag är jättenöjd med den, själv använder jag den ofta både på fritiden och på hundutställning. Den jag säljer ligger kvar i kartongen. Vagnen på bilden har inte cykelhängaren påmonterad. Jag kan leverera den till Vänersborgs utställningen 7 - 8 juni. Kan också skicka den med bussgods eller schenker för ca. 200 kr. Jag flyger å far lite överallt så kanske kan vi möta upp för leverans. Ring/sms:a/ maila
En ny hundvagn/kattvagn säljes, aldrig använd. Se bilder och för mer info kontakta mig via mail eller mobil. Maxvikt 20kg.