Quantcast
Till salu inom: ”

utställningsvagn hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundfoder

Halmstad
Hund bur

Varberg
Leksaker

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min utställningsvagn. Bara lyfta i buren och sen drar man den in på utställningsområdet. Så slipper man bära på den. enkelt att ha hunden i buren med och så drar man iväg. Den säljes komplett med dragstång. Den är justerbar i längd o kortled. Alla sorters burar passar på denna vagn.. Använd ca 8-10ggr. den är ca 3-4 år gammal max. den kostade ny över 1190kr Mitt pris är 650kr ev BVSA Kan skickas mot fraktkostnaden. Maila ej, för den kollas sällan, och jag har mail vänner. Ring vid intresse.
Lätt vagn med 4st burar och stora lufthjul med diameter 25 cm. Perfekt att ha med på utomhusutställning eller annan tävling. Man kan få in 2st mindre hundar i samma bur om det blir nödvändigt under en kortare period, men annars är det lagom med en hund per bur. Helt i aluminium. Lätt att dra och bära, lätt att hålla ren! Handtagen på bilden går att fälla ner och en aluminiumskiva mellan över och undervåning ingår. Varje burdörr har ett skjuttillhållarlås. Vikt: 23 kg. Mått uppfällt: 83 (L)x 53 (B)x 108 (H) cm. - Vagnen är aldrig använd.
Hund/utställningsvagn själes. Vagnen kan användas vid utställning, när djuret är skadat eller sjuk. Där är många förvaringsutrymmen, fickor på vagnen, inbyggd mugghållare mm. Där ingår också regnskydd. Vagnen är i nyskick, nypris: 2000:- Säljes för 1300:- Färg: Rosa. Limex Hundväska rosa med blommor. Väskan är aldrig använd och där finns ett koppel att sätta fast i halsbandet som är fastsytt i väskan. Mycket praktisk. Säljes för 200:- Ring 0702334496 Mvh Pernilla.
Säljer min hundvagn som jag haft i 2,5 år , den är i jätte fint skick då jag knappt använt den. Den är jätte smidig att ha till så väl utställning eller om bara ska motionera och har en hund som av någon anledning inte kan gå på långpromenader men ändå vill följa med!! Max vikt 15 kg 2st mugghållare Förvaringskorg
Säljes för hundutställningar, använd ett mycket fåtal gånger. Plats för 4 hundar. Nypris ca 4500 :-