Quantcast
Till salu inom: ”

hurtta lifeguard storm munkjacka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi fått in Hurtta Lifeguards hundartiklar. Högklassiga reflexvästar, jackor, selar och halsband för den aktiva hunden! Storm munkjacka är en praktisk lättanvändbar och synlig regnrock som du snabbt klär på när vädret överraskar. Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-materia som laminerats med en vattentät Houndtex skyddshinnasom andas. Storm munkjackan passar utmärkt vid hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är färsedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på. Finns i färgerna gul, orange och neonrosa Gå in på hemsidan www.divinedog.se
Nu har vi fått in Hurtta Lifeguards högklassiga reflexvästar, jackor, selar och halsband för den aktiva hunden Storm munkjacka är en praktisk lättanvändbar och synlig regnrock som du snabbt klär på när vädret överraskar. Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-materia som laminerats med en vattentät Houndtex skyddshinnasom andas. Storm munkjackan passar utmärkt vid hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är färsedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på Finns även i färgerna gul och neonrosa. Gå in på vår hemsida www.divinedog.se och se våra andra produkter i Hurttas Liefguard serie
Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-material som laminerats med en vattentät Houndtex-skyddshinna som andas. Storm munkjackan passar utmärkt för hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är försedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på.
Inköpt på Grizzly i Norrköping för drygt 3 månader sedan för 629kr (kvitto finns) till valp som nu vuxit ur det. Täcket är endast använt ett fåtal gånger och är i nyskick. Ett riktigt kanontäcke! Info från Hurttas hemsida nedan: "Storm munkjacka är en praktisk, lättanvändbar och synlig regnrock som du snabbt klär på när vädret överraskar. Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-material som laminerats med en vattentät Houndtex-skyddshinna som andas. Storm munkjackan passar utmärkt för hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är försedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på." Stl: 45cm (dvs rygglängd 45cm) Färg: Rosa Nypris: 629kr, inköpt 13 okt. Mitt pris: 300kr. Kan skickas mot förskottsbetalning samt att köparen betalar frakten (ca 30-40kr).
Hurtta Storm Lifeguard Munkjacka strl 35, rosa. Använd 1 gång. Kan skickas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.