Till salu inom

"hurtta lifeguard storm munkjacka säljes"

Alingsås
Idag

Påsmarkis & tält Fiamma car...

8 500 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Britax Swingfix M I-Size -...

3 500 kr
Blocket.se
Butik
Idag

Växthus 12,4m² - Utökad odl...

14 488 kr
Blocket.se
Igår

Nimbus 31 Ultima -91

725 000 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Växthus 8,9m² - Utökad odli...

12 488 kr
Blocket.se
Lund
Igår

6 Stycken Droppen Stolar

2 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Volvo 19 tum Ocean storm 5/108

6 800 kr
Blocket.se
Askersund
Igår

Volvo V70 2.5T AWD Kinetic

69 000 kr
Blocket.se
Falkenberg
Igår

SEGEL, FENDRAR, REP, VÄSTAR...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Uppsala

Hurtta Lifeguard hundregnjacka Storm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Nu har vi fått in Hurtta Lifeguards hundartiklar. Högklassiga reflexvästar, jackor, selar och halsband för den aktiva hunden! Storm munkjacka är en praktisk lättanvändbar och synlig regnrock som du snabbt klär på när vädret överraskar. Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-materia som laminerats med en vattentät Houndtex skyddshinnasom andas. Storm munkjackan passar utmärkt vid hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är färsedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på. Finns i färgerna gul, orange och neonrosa Gå in på hemsidan www.divinedog.se
499 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Mölndal

Hurtta Liefguard hundregnjacka

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har vi fått in Hurtta Lifeguards högklassiga reflexvästar, jackor, selar och halsband för den aktiva hunden Storm munkjacka är en praktisk lättanvändbar och synlig regnrock som du snabbt klär på när vädret överraskar. Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-materia som laminerats med en vattentät Houndtex skyddshinnasom andas. Storm munkjackan passar utmärkt vid hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är färsedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på Finns även i färgerna gul och neonrosa. Gå in på vår hemsida www.divinedog.se och se våra andra produkter i Hurttas Liefguard serie
499 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Örebro

Regntäcke, Hurtta Lifeguard Storm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-material som laminerats med en vattentät Houndtex-skyddshinna som andas. Storm munkjackan passar utmärkt för hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är försedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på.
399 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Östergötlands län

Hurtta Lifeguard regn/reflex-täcke stl 45cm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Inköpt på Grizzly i Norrköping för drygt 3 månader sedan för 629kr (kvitto finns) till valp som nu vuxit ur det. Täcket är endast använt ett fåtal gånger och är i nyskick. Ett riktigt kanontäcke! Info från Hurttas hemsida nedan: "Storm munkjacka är en praktisk, lättanvändbar och synlig regnrock som du snabbt klär på när vädret överraskar. Du är klar för regnväder på endast 30 sekunder! Den skyddande modellen täcker hundens rygg och huvudparti. Huvan kan regleras så att den passar hundens huvud och hålls på plats även när hunden rör sig. Du kan packa in rocken i en liten ficka där den transporteras behändigt och hålls ren. Produkten är tillverkad i ett lätt ripstop-material som laminerats med en vattentät Houndtex-skyddshinna som andas. Storm munkjackan passar utmärkt för hundutställningar, vandringar, utflykter och andra utomhusaktiviteter. Regnrocken är försedd med en infolapp i nacken som du kan skriva ägarens telefonnummer på." Stl: 45cm (dvs rygglängd 45cm) Färg: Rosa Nypris: 629kr, inköpt 13 okt. Mitt pris: 300kr. Kan skickas mot förskottsbetalning samt att köparen betalar frakten (ca 30-40kr).
300 kr
Blocket.se

Hurtta Storm Lifeguard Munkjacka

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Hurtta Storm Lifeguard Munkjacka strl 35, rosa. Använd 1 gång. Kan skickas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
350 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj