Quantcast
Till salu inom: ”

hus på landet uthyres västmanland säljes

Hus på landet
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Önskas hyra

Västmanlands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fint hus på landet. 200 kvm i mycket bra skick. NB. kök, tvättsuga, toalett stort vardagsrum i vinkel med bergslagskamin. ÖV. Tre stora sovrum. Nyrenoverat kaklat badrum med bastu. Allrum med utgång till balkong. tomten finns ett mindre stall i ett bra bruksskick. 4 boxar med vattenkoppar och uppvärmd selkammare med varmvatten. Uteboxar finns i hagarna så hästarna har möjlighet att stå under tak vid dåligt väder under hagvistelse. Önskar ni se fler bilder kan ni göra det följande webb-adress: http://nederby.blogg.se/?tmp=18133355 Hyra: 8000 kronor i kallhyra Goda referenser krävs. Inga betalningsanmärkningar. Låter detta intressant kontakta: Susanne tel. 070-667 82 30 eller Hans tel. 070-814 07 00
Jag söker ett hus på landet, Västmanland och Uppsala är av intresse. Jag söker ett boende ca 100kvm, låg driftskostnad (bergvärme är attraktivt). Jag är 53 år fyllda, särbo, egen företagare och reser i arbetet. Jag älskar naturen och tystnaden och trivs med att "påta lite" i trädgård eller bara vara. Jag trivs i trähus som "känns mer levande". Jag har ingenting emot en vacker utsikt...det har väl ingen! Jag är självgående då jag ägt hus tidigare. Jag har 3 mån uppsägning där jag nu hyr. Jag har inga betalningsanmärkningar. Hör gärna av er telefon, sms eller email.
•Tillfälle att ha önskemål om nya färgval invändigt. •13 km från Västerås centrum. •Två rum övervåningen. •Fyra vindsförråd. •Stort uthus. •Stor tomt med möjligheter för den intresserade. •Öppen spis med braskamin •Elvärme •Möjligt tillträde 1 maj 2012. Är du/ni intresserade gå in följande länk för att göra en intresseanmälan och för att få en visning. Där finns fler bilder. http://bovision.se/description/description.aspx?logo=1&guid=127022260
Grå karmstolsdyna av hög kvalité tillverkat i polycotton med strukturväv. För mer information kom gärna in någon av våra butiker eller besök vår hemsida www.Trademax.se har öppet dygnet runt för beställningar. ============================= Vi levererar dina möbler till din dörr med DHL oavsett var i landet du bor. Om ni vill besöka vår butik eller hämta era varor själv finns vi i Göteborg & Helsingborg! Öppettider: Måndag - Fredag 10-18 Lördag 10-16 Söndag 11-16 För adress, gå in vår hemsida www.trademax.se eller ring kundtjänst 042-172160 (042-4242578)
Vi är en familj två vuxna och två barn (6 år och 1 år). Vi har nu tröttnat att bo i stan och vill lära våra barn tjusningen med att kunna gå ut tomten och leka .. Vi är två stycken som gillar att fixa saker så lite renovering skrämmer oss inte... Så har ni ett hus som ni vill hyra ut och vi låter intressanta kontakta oss gärna :)