Allt till salu inom "hus på landet uthyres västmanland"

Sortering:
Vaggeryd
Igår

Shiloh schäfer

9 000 kr
Blocket.se
Upplands-Bro
Igår

Köksbord 4 stolar

1 500 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

gungställning Hörby bruk

Blocket.se
Västerås
Igår

brownig bar magasin

2 500 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Skydd till luftvärmepump

1 200 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Mangel i fint skick med bord

700 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

markis helt ny i förpackning

4 500 kr
Blocket.se
Västerås
1 månader

Flytande POOLKUDDAR

800 kr
Blocket.se
Butik Västmanlands län
14 år

Arthur och minimojerna

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Tomter och gårdar  ·  Arboga

Hus med det lilla extra på landet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Fint hus på landet. 200 kvm i mycket bra skick. NB. kök, tvättsuga, toalett stort vardagsrum i vinkel med bergslagskamin. ÖV. Tre stora sovrum. Nyrenoverat kaklat badrum med bastu. Allrum med utgång till balkong. På tomten finns ett mindre stall i ett bra bruksskick. 4 boxar med vattenkoppar och uppvärmd selkammare med varmvatten. Uteboxar finns i hagarna så hästarna har möjlighet att stå under tak vid dåligt väder under hagvistelse. Önskar ni se fler bilder kan ni göra det på följande webb-adress: http://nederby.blogg.se/?tmp=18133355 Hyra: 8000 kronor i kallhyra Goda referenser krävs. Inga betalningsanmärkningar. Låter detta intressant kontakta: Susanne tel. 070-667 82 30 eller Hans tel. 070-814 07 00
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Söker boende att hyra

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Jag söker ett hus på landet, Västmanland och Uppsala är av intresse. Jag söker ett boende på ca 100kvm, låg driftskostnad (bergvärme är attraktivt). Jag är 53 år fyllda, särbo, egen företagare och reser i arbetet. Jag älskar naturen och tystnaden och trivs med att "påta lite" i trädgård eller bara vara. Jag trivs i trähus som "känns mer levande". Jag har ingenting emot en vacker utsikt...det har väl ingen! Jag är självgående då jag ägt hus tidigare. Jag har 3 mån uppsägning där jag nu hyr. Jag har inga betalningsanmärkningar. Hör gärna av er på telefon, sms eller email.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Hus på landet nära västerås

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
•Tillfälle att ha önskemål om nya färgval invändigt. •13 km från Västerås centrum. •Två rum på övervåningen. •Fyra vindsförråd. •Stort uthus. •Stor tomt med möjligheter för den intresserade. •Öppen spis med braskamin •Elvärme •Möjligt tillträde 1 maj 2012. Är du/ni intresserade gå in på följande länk för att göra en intresseanmälan och för att få en visning. Där finns fler bilder. http://bovision.se/description/description.aspx?logo=1&guid=127022260
0 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Västmanlands län

Dyna Karmstol Grå - KAMPANJ

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Grå karmstolsdyna av hög kvalité tillverkat i polycotton med strukturväv. För mer information kom gärna in någon av våra butiker eller besök vår hemsida www.Trademax.se har öppet dygnet runt för beställningar. ============================= Vi levererar dina möbler till din dörr med DHL oavsett var i landet du bor. Om ni vill besöka vår butik eller hämta era varor själv finns vi i Göteborg & Helsingborg! Öppettider: Måndag - Fredag 10-18 Lördag 10-16 Söndag 11-16 För adress, gå in på vår hemsida www.trademax.se eller ring kundtjänst på 042-172160 (042-4242578)
245 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Familj önskar hyra hus på landet

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en familj på två vuxna och två barn (6 år och 1 år). Vi har nu tröttnat på att bo i stan och vill lära våra barn tjusningen med att kunna gå ut på tomten och leka .. Vi är två stycken som gillar att fixa saker så lite renovering skrämmer oss inte... Så har ni ett hus som ni vill hyra ut och vi låter intressanta kontakta oss gärna :)
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj