Quantcast
Till salu inom: ”

boston terrier omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Söker en bostonterrier som behöver omplaceras! Vi har redan en mops hemma och det vore trevligt att ge henne lite sällskap! Då en av oss fortfarande studerar så har vi inte riktigt råd med en valp med de gällande priserna för rasen. Kan tänka oss att betala en slant för den bara det är en överkomlig summa för oss! Kan hämta den vart som helst i Sverige om det krävs.
Lilla Uffe är tillbaka hos mor & syster. Han är en 8-månaders blandning av Jack russel, schitsu & boston terrier. Rumsren, glad, lättlärd & skön. Behöver ett nytt permanent hem snarast. Övriga frågor besvaras per telefon.
Med sorgen i mitt hjärta så har jag tagit ett svårt beslut. Dolly blir 4 år i Mars 2015. Hon är en blandning mellan Jack Russel, Boston Terrier och lite Tax. Hon är chippad, har fått alla vaccinationer och registrerad i jordbruksvärket. Dolly är en livlig, busig och charmig liten hund. Hon har lite svårt för möte med andra hundar, då hon vaktar en del, men när hon känner hunden så går det jätte bra. Hon tycker om att vara ute och springa lös, även gå lång promenader. Hon gillar gärna att ligga och mysa på golven där solen lyser in. Gillar även att mysa i soffan och i knät. Hon är van vid små barn och andra hundar som hon känner. Hon skäller lite när det ringer på dörren. Anledningen till att jag letar ett nytt hem till lilla Dolly är pga att jag har tappat orken då jag har blivit sjuk, så kan inte ge henne den aktiviteten som hon behöver. Så detta svåra beslut känns som hennes bästa. Så jag vill gärna att hon kommer till ett livslångt hem och till någon som har tiden för henne och helst till landet där hon kan få springa fritt. Mvh Birgitta.
Hej. Söker en boston terrier kille eller tjej för omplacering.
Sen Harleys "pappa" gav upp sin del av ansvaret över Harley i vintras så har jag kämpat själv och känner nu att jag behöver hjälp. Harley är en 2årig, osäker tik med mycket energi och massor av kärlek för de människor och hundar hon är trygg med. Harley vill precis som andra Boston terriers jobba både mentalt och fysiskt och hon är fantastisk på nosarbete, agility och är otroligt lättlärd. Jag letar efter hjälp/avlastning/omplacering hos en hundvan (som har vana och förståelse för osäkra hundar) person/familj på landet, gärna med andra hundar där Harley kan få vistas/bo. Harley blir stressed av katter och barn. Harley är min ögonsten och ska ha det absolut bästa, och om det finns någon lösning med en familj/person som kan göra Harleys liv bättre än vad jag kan ge henne så är jag öppen för förslag. Harley har 12000 följare på Instagram och har en massa fina bilder och videos där under namnet @harleytheboston. Harley är kastrerad och kommer överens med både tikar och hanar. Jag vill inte ha några pengar utan vill bara hitta en perfekt matchning för Harley. UPPDATERING AV ANNONS: På två veckor har jag fått över 200 svar på denna annons och flera är utav intresse, men uppskattar fortfarande alla mejl som ramlar in och alla tips och förslag. Jag vill därför tydliggöra att jag letar efter någon som är hundvan och kunnig i hantering av osäkerhet hos hundar. Jag vill se Harley bo på landet för att eliminera antalet intryck som är en av faktorerna till att Harley blivit så pass osäker som hon är idag. Jag ser helst att hemmet är fritt från barn och helst av allt att det redan bor en trygg, trubbnosig hund/hundar i hemmet. Jag har absolut inte bråttom i den här processen utan så länge annonsen finns uppe så finns Harley kvar med mig.