Quantcast
Till salu inom: ”

boston terrier omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Söker en bostonterrier som behöver omplaceras! Vi har redan en mops hemma och det vore trevligt att ge henne lite sällskap! Då en av oss fortfarande studerar så har vi inte riktigt råd med en valp med de gällande priserna för rasen. Kan tänka oss att betala en slant för den bara det är en överkomlig summa för oss! Kan hämta den vart som helst i Sverige om det krävs.
Lilla Uffe är tillbaka hos mor & syster. Han är en 8-månaders blandning av Jack russel, schitsu & boston terrier. Rumsren, glad, lättlärd & skön. Behöver ett nytt permanent hem snarast. Övriga frågor besvaras per telefon.
Med sorgen i mitt hjärta så har jag tagit ett svårt beslut. Dolly blir 4 år i Mars 2015. Hon är en blandning mellan Jack Russel, Boston Terrier och lite Tax. Hon är chippad, har fått alla vaccinationer och registrerad i jordbruksvärket. Dolly är en livlig, busig och charmig liten hund. Hon har lite svårt för möte med andra hundar, då hon vaktar en del, men när hon känner hunden så går det jätte bra. Hon tycker om att vara ute och springa lös, även gå lång promenader. Hon gillar gärna att ligga och mysa på golven där solen lyser in. Gillar även att mysa i soffan och i knät. Hon är van vid små barn och andra hundar som hon känner. Hon skäller lite när det ringer på dörren. Anledningen till att jag letar ett nytt hem till lilla Dolly är pga att jag har tappat orken då jag har blivit sjuk, så kan inte ge henne den aktiviteten som hon behöver. Så detta svåra beslut känns som hennes bästa. Så jag vill gärna att hon kommer till ett livslångt hem och till någon som har tiden för henne och helst till landet där hon kan få springa fritt. Mvh Birgitta.