Quantcast
Till salu inom: ”

hus skänkes mot bortforsling säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

audi 100 avant 2,6 e 93 a skänkes mot annons kostnad.Obs saknas ganska mycket saker, som motor växelåda, skufflucka, däck 1 hjullager hus , säten instrument mm den som vill ha den får fixa bortforsling av bilen själv, bilen finns i solvarbo Om man tar med 3 däck kan det nog gå att få upp den på en trailer Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Järnstaket i vinkel med en lös sektion skänkes motbortforsling eller byte mot två blå stora tunnor att ha vatten i! Den lösa sektionen är 1,65m lång och vinkelsektionen är 3,55m vinkel plus 2,43m alltså så gott som 6m. Höjd 80cm. Totalt cirka 7,60m. Obs! Har du två blå tunnor att ha vatten i tar jag gärna mot dem för en symbolisk summa! Sms besvaras inte! Ring vardagar efter 16 el dagtid under helgen!
Har en oljetank som jag vill bli av med. Godkänd och besiktad. Skänkes till ngn som är i behov av en sådan. Bortplockning och bortforsling sker av den som vill ha den. Tanken står ovan mark i förråd så inga problem att lasta ut den om man är intresserad. Finns i Orrefors svarar endast på telefon Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Björk skänkes mot bortforsling. Kapad i 70-100cm ej klyvd. Tungt å besvärligt... Ring för mer info Lars
Fritidshus ca 60 kvm säljes/skänkes. Köparen ombesörjer nedmontering och bortforsling.