Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu stallarholmen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En lantlig idyll endast 1 timme från Stockholm. Välkommen till "Karlsro". Ett klassisk och välbevarat sörmlandstorp med anor från 1600-talet. Massor av charm med genomgående såpade skurgolv, breda taktiljor och pärlspont. Rymligt och ljust lantkök med vedspis. Täljstenskamin i både kammaren och i ett av sovrummen. Nybyggd solig altan 20 kvm i sydvästläge Timrad gäststuga med vedeldad bastu och dusch. Magasin i 2-plan med förvaringsmöjligheter. Stor och barnvänlig tomt med flera uteplatser, fruktträd och bärbuskar. Vackert läge i kulturlandskap med närhet till bad i Mälaren, ca 2 km. Visning SÖNDAG 22 MAJ, kl 1300-1345. Läs mer och se fler bilder i mäklarannonsen via Skandiamäklarna, Strängnäs, se länk nedan eller ring 0152-10224.
Stuga i Stallarholmen med mycket sjönära läge uthyres veckovis. Ett litet sovrum, modernt kök, toalett och dusch. Storstuga och veranda med matplats med utsikt över sjön. I denna delen finns två bäddsoffor (2+1 bädd). Uteplats med kvällssol vid sjön. Badmöjligheter vid bryggan invid huset eller vid badplats inom gångavstånd. För fiskeintresserade går det br att fiska från bryggan eller med roddbåt, som finns att tillgå. Nära till tätort med matbutik, fiskbutik, café, restaurang, pizzeria och allmänna kommunikationsmedel.
Mellan Mariefred och Stallarholmen ligger detta nyrenoverade stenhus om ett stort rum med öppen planlösning samt ett loft. Braskamin och stor terrass med öppen spis. Egen trädgård. Du har grannar men inte så nära inpå. Nära till buss. Hyran är kallhyra och huset uppvärms med el, golvvärme men det är mycket välisolerat. Perfekta boende för en till två personer. Helst inga husdjur samt rökfritt inomhus. Gården har egen badbrygga i privat sjö. Välkomna att maila om intresse alt frågor.