Quantcast
Till salu inom: ”

renoveringsobjekt hus skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

HOPPAS PÅ SNABB AFFÄR EFTERSOM JAG SKALL FLYTTA TILL ANNAN ORT! ENDAST SPEKULANTER SOM VET VAD DET INNEBÄR ATT KÖPA ETT RENOVERINGSOBJEKT!! I naturskön miljö, ca 8 km från Brösarp, ligger detta 1 1/2 plans hus. VISST RENOVERINGSARBETE FINNS, DÄRAV PRISET!! Sommar- eller året runt bostad. Värmepump Öppen spis! Enskilt vatten och avlopp. Tomt 1560 kvm. Inventarierna ingår! Tel: 0762 219453 ENDAST TELEFONKONTAKT!! TROTS ATT DET STÅR TYDLIGT, TELEFONKONTAKT, EFTERFÖLJS INTE DETTA! SÄND INGA MAIL OAVSETT VAD DU VILL FRÅGA, DU FÅR INTE NGT SVAR!!!!
Välkomna till denna stora 4:a med en rejäl gavelträdgård med uterum. Från trädgården har du en härlig utsikt mot grönområdet med b la en uppskattad pulkabacke för barnen. Här har du nära till naturen med strövområden, motionsspår, idrottsanläggningar simmhall men även till skolor och affärer bibliotek . Mycket ekonomiskt stabil förening. Renoveringsobjekt. Värme, vatten, garage, och kabel ingår i hyran! Ett stort föråd på 20kvm i anslutning till huset. Boarea 116 m² Antal rum 4 rum Avgift/månad6 798 kr/mån Pris/m² 4 052 kr/m² Bostads rätt
Hej, säljer en åkgräsklippare av modellen Örje LR 25 6010. Klipparen är svårstartad men vi hade igång den senast 2009, för den kunnige borde det inte vara några problem att få den till att fungera (renoveringsobjekt). Den är utrustad med 3 växlar samt back och självklart broms. Uppfångare för det klippta gräset finns ej. Klippningen blir en rolig och snabb upplevelse med denna maskin, med tanke på att den är otroligt lättkörd så är den enkel att använda för hela familjen. Pris: 200kr.
Vi tömmer uthusen... och säljer två äldre trädgårdsbord Bord från 1970-talet med vita träben har en diameter på 120 cm och en höjd på 68 cm. Bordet är i bra skick, och har inga skador - så bara till att använda! Pris 150 kronor Bord från 1960-talet med hopfällbara stålben (för en enkel vinterförvaring) har en diameter på 100 cm och en höjd på 65 cm. "Renoveringsobjekt" då bordsskivan saknar tre brädor, annars i bra skick. Pris 100 kronor Är du intresserad, så ring för enkelhetens skull 0705-637511 - och först till kvarn gäller! Så länge annonsen är kvar, är borden inte sålda.
Två hus på österlen i Skåne säljes pga sjukdom. Båda husen ligger i små pittoreska byar på Österlen. Hus 1 är delvis ett renoveringsobjekt.Har en liten mysig insynsskyddad trädgård. prisidé 490.000 eller högstbjudande. Hus 2 ligger ut mot vägen och innehåller idag en liten secondhandaffär. denna kan ingå i köpet om så önskas. Här finns också en liten trädgård. Har tidigare varit lanthandel i byn. Prisidé 850.000 eller högstbjudande. För mer information ring Roland 0417-25244 .säkrast 8-12. Kan endast kontaktas via telefon