Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna smr 125 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Motorcykeln är nedsatt från: 42 900kr Husqvarna SMR 125, Mätarställning: 0 mil Typ: Touring/Landsväg Om företaget Claessons Motor - butiken med det breda sortimentet! Honda, Suzuki, Ducati, BMW, KTM, Victory, Polaris och Indian. Med 8 fabrikat under samma tak kan vi erbjuda största möjliga valmöjlighet. Vi har alltid butiken fylld med nya och begagnade hojar. Vi har även en stor tillbehörsavdelning samt verkstad. Välkommen!
tjäna nu säljer jag pärlan på grund av nytt intresse. denna är uttagen 07.Den har rullat ungefär 1920 mil. ny besiktades nu i våras. De som medföljer är godkänt lås, två cdi-boxar en på 11kw och en 22kw för den som vill åka lite snabbare. Däcken som sitter på är (race däck) för bättre fäste. OSV har alltid stått i värmegarage och startar alltid! kan tänka mig byta mor husqvarna wr 125 sm, husqvarna smr 125 med pengar i mellan. MVH Robin
Nu är det dags att sälja pärlan. Det är en 4-takt Husqvarna SMR från åsmodell 2012, uttagen 2013. Den har gått runt 750 mil, fullservad. Bakdäck är bytt efter punktering och har endast rullat 250 mil. Det sitter ett leovince helsystem på så det är ett riktigt härligt ljud som drar åt sig många blickar. Origina röret följer självklart med. Den är bara körd på vägar, ej i skogen. Den drar ej mycket bränsle. Den får köras på A1 körkort.
Husqvarna SMR 125 4T Mätarställning: 0 mil Typ: Offroad Info: Kanon pris nu 34900 kr