Quantcast
Till salu inom: ”

husvagnar till salu skåne säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag söker en husvagn där priset är det viktiga, att den är billig, runt 3000:- Skicket är mindre väsentligt, helst inga krossade rutor eller större mögelskador. Att den är tät är också viktigt. Ska kunna flyttas ut i ganska omgående efter köp. Så den ska kunna hämtas med bil. Har du någon vagn som mest står, sälj den till mig istället! Jag är villig att diskutera fram ett lämpligt pris! Tack på förhand!
Säljer mina konsoler. Ett Nintendo 64 med diverse original spel och 2 kontroller.Pris för detta 900:-. PS2 med Joytech skärm som kan kopplas till 12 volt i bilen, husvagn etc, 2 micar,2 kontroller samt ett 20tal olika titlar, ratt med pedal samt en gitarr och en kamera till det spel som kräver detta.. detta vill jag ha 2500:- Sedan säljer jag mitt Wii black editon med kontroll och 2 ratt adapter samt orginal spel. detta vill jag 1700:- Jag splittar inget utan allt säljs i det paket som finnes. Samt inget snack om priset, det som står gäller.
Hej säljer min opel omega Eleganc pga att jag har köpt en ny husvagn så nu får jag inte dra den med denna bil med B-kort. Bilen är fullutrustad med det mesta som skin, acc fullt fungerande, elhissar, elspeglar ställbar ratt, cd, Xenonljus dimljus och 16" opel original fälgar med helt nya M/S däck, drag, full servics bok, 18" på bilden har helt nya sommardäck och kan köpas till.
hej,har en mkt fin o väl skött saab,som är full utr.el cab givetvis,skinn,ac,cd,avtb drag,4xelhissar,sommar o vinter däck på alu fälg,servad enl bok,14900mil,öppet luft filter + dump om byggd till full trycks turbo chippad 227hk allt fungerar som det ska,aldrig hårt körd,uppgradera den pga drar husvagn med den går mkt bättre o snålare om man kör rätt.bes o skattad.ps ej påga körd,är själv 50 bast.för mer info ring eller mejla.inga byten.mvh peter
Helt oanvänd Naveye trackit som kan användas till Båt,husvagn,bil osv som gör att ni kan följa fordonet via gps positionering ifall de blir stulna eller kommer bort på annat sätt. Medföljer Bruksanvisning,enhet och fjärrkontroll. Mer info finner ni här: http://www.aqualiv.se/trackit.html Köpte det till en husvagn för några år sedan men blev aldrig inkopplad. Nypris ca 3000:- Kan skickas men då gäller förskottsbetalning!