Quantcast
Till salu inom: ”

hyreshus till salu motala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenhet med trevligt läge uthyres i mindre hyreshus på lagom avstånd till det mesta. Lägenheten är belägen på bottenvåningen. Arean är 77 kvm + gillestuga på 15 kvm Lägenheten har även en Altan/uterum på ca 30 kvm Tillgång till bastu (delas med 3 andra hushåll) Gemensamt cykelföråd Stort källarförråd Planer finns att måla om/ tapetsera om. Fortfarande går det att påverka om så önskas. Tillträde enl överenskommelse (Redan i morgon om överenskommelse kan träffas ang målning/tapetsering) Ordnad ekonomi utan betalningsanmärkningar är en förutsättning för kontrakt.
Lägenheten är modern, fräsch, ljus och trevlig med fönster åt tre håll, alltså hörnlägenhet. Den ligger på andra våningen i ett mindre hyreshus i centrum av lugna Borensberg, som ligger vackert vid Göta Kanal och sjön Boren, mitt emellan Linköping och Motala. Buss (Linköping-Motala) stannar strax utanför. Utöver hyran tillkommer kostnad för el, även för uppvärmning (elradiatorer.) Minsta hyrestid är ett år. Det finns p-plats eller car-port. Ring så visar vi gärna. 0708-403146
2 rum och kök på plan 2 uthyres till lugn och skötsam person. Tvättstuga på bottenplan i närliggande fastighet. Möjlighet till parkering på tomten finns. Fastigheten som består av 2 hyreshus har ny ägare och kommer under året 2014 genomgå omfattande renovering av tak och fasad. Då fastigheten står nästintill tom idag finns det även fler 2or på 52kvm, 55kvm och 60kvm. Finns även 5or om 112kvm och 104kvm. även lägenheter anpassade för person med rörelseförhinder finns att tillgå. 500m avstånd till Skänninge tågstation. Med täta avgångar till bla. Mjölby , Motala , Linköping.
Lägenheten ligger högst upp i ett fint hyreshus bredvid Skenaån. Med nära till grönområden, skola och pendeltågsförbindelse med Motala/Mjölby/Linköping är det ett perfekt boende för den som vill bo lugnt men samtidigt ha nära till allt. Lägenheten har en charmig planlösning, gavel till gavel, med bra förvaringsutrymmen. Balkongen har sol nästan hela dagen och har fungerat bra för tomatodling. Tvättstuga och förvaringsutrymme finns i källaren. Alla gemensamma utrymmen sköts exemplariskt av hyresvärden. Fastigheten ägs av Subnova Trivselfastigheter och det finns möjlighet till förstahandskontrakt från 1 november. Anmäl intresse för visning via mejl, så ringer jag upp!
2 rum och kök i centrala Skänninge. Lägenheten ligger på bottenplan och uthyres till lugn och skötsam person. Nyrenoverad med tillträde 2013-02-01 Tvättstuga på bottenplan i närliggande fastighet. Fastigheten som består av 2 hyreshus har ny ägare sedan hösten 2013 och har renoverats invändigt under hela hösten. Arbetet med renovering kommer fortgå under 2014. 500m avstånd till Skänninge tågstation med täta avgångar till bla. Mjölby , Motala , Linköping.