Quantcast
Till salu inom: ”

hyreshus till salu linköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ljus, charmig och rymilg på en och samma gång. Genomgående trägolv, högt i tak och separat klädkammare. En riktigt pärla för den som uppskattar det genuina. Hyreshuset är k-märkt, har två gemensamma balkonger och liten uteplats på baksidan. Läget är utmärkt mellan stan och universitetet, nära mataffär och restauranger. Extra plus är att gtana främst är cykelgata, alltså för det mesta lugnt och skönt. Trevliga grannar och tvättstuga i källaren där det är lätt att få tvättid. Ursäkta den dåliga bildkvalitén!
Vi är 2 vuxna med ordnad ekonomi som söker hyreshus till vår familj. Vi har 2 småbarn och ett på inkommande. Vi har också en liten glad och lekfull jack russel som vi gärna ser ska kunna få följa med. Han är självklart väldigt barnkär. Huset ska finnas inom ca 1,5 mil från Linköping och det är till fördel om affär och dagis finns i trakterna. Hör gärna av er om ni har något att erbjuda. Mvh Camilla
Jag hyr ut min lägenhet i andra hand från och med 1 Mars 2012, senare väljer du själv om du vill fortsätta hyra i första hand så längre du vill. Lägenheten ligger på andra våningen av två i ett lugnt hyreshus. I hyran ingår värme, vatten & kabel TV. Elen tillkommer beroende på förbrukning. Det finns parkerings platser och ett garage i samma gata. Hyran på den varma garageplatsen är 370kr/mån medans den kalla garageplatsen är ca. 100kr billigare, osäker på priset för parkeringsplats. Den som vill hyra lägenheten ska bli godkänd av min hyresvärd först innan vi skriver avtal.
En toppenfin och trivsam lägenhet i äldre stil med många charmiga detaljer. Lägenheten ligger centralt med trädgårdsföreningen som granne. I Köket, sovrummet och hallen är det nymålat/tapetserat. I sovrummet finns det en stor och rymlig walk in closet och i köket finns det ett matförråd. Badrummet är helkaklat. Det stora förrådet som tillhör lägenheten, ligger vägg i vägg med lägenheten. Lägenheten ligger i ett mindre hyreshus med kontor i botten. I hyran ingår värme och vatten.
En lägenhet på 85kvm 3 rum och kök uthyres i andrahand i centrala Linköping (Hejdegården). Lägenheten ligger högst upp i hyreshuset på tredje våningen med två balkonger. Lägenheten hyrs ut i minst 6 månader. INFLYTTNING FROM 1 SEPTEMBER! Hyran är på 7197 med vatten och värme inkluderat. Kan uthyras till viss del möblerad då är hyran något högre. Maila mig om du är intresserad eller har några frågor så kontaktar jag er.