Allt till salu inom "kattungar motala"

Sortering:
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Motala

Kattungar väntas

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Min underbara kisse väntar smått i månadsskiftet Maj/Juni så jag slänger ut en förfrågan om det finns intresse av kattunge i augusti. Tissi är en Norsk skogskatt/Maine coon 50/50 sköldpaddsfärgad, och pappan är en helvit herre med blå fina ögon (hörande). Kattungarna kommer vara vana med barn och vara avmaskade och rumsrena vid leverans. Detta är ett fint tillfälle om man vill vara med från början av sin katts liv, jag kommer hela tiden låta er få bilder och uppdateringar om vad som händer. Vi finns i Motala.
500 kr
Fyndtorget.se
Katt  ·  Motala

Perser kattungar med stamtavla

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ljuvliga kattungar som är födda 11/4 och kan tidigast flytta 4/7 då dom blir 12v. En Perser hane blå/vit. En Perser hane brun tabby/vit med längre nos.För dig som enbart vill ha en gose katt. Dom är efter PKD fria linjer. Vid leverans är dom: * registrerade i Sverak(stamtavla) * vaccinerade 2ggr * chip-märkta * avmaskade * veterinärbesiktigade(intyg ej äldre än 7dgr). Erlagd handpenning vid tingning av kattunge återbetalas ej vid ånger. Är du seriöst intresserad så är du välkommen att höra av dig =) Hanna/S*Xotic Islands
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Motala

Tre svarta kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Tre jättesöta och goa kattungar ur en kull på totalt fyra är till salu (en är redan bokad). Den 7 september blir de 12 veckor och alla är rumsrena. De är alla svarta med små inslag av vitt. Katterna har stor vana vid barn och älskar att leka och busa. Tycker också om att ligga i knät och kela. Seriöst intresserade har här möjlighet att köpa superfina kattungar. Säljes ihop eller var för sig.
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Motala

Långhåriga kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Våra två kattungar är redo att flytta hemifrån. Den vit/grå är en hona och är lite mer ullig i pälsen. Den mörka är en hane och har fina gråvita långa hår i sin mörka, täta päls. Mamman och pappan är båda blandning av perser och norsk skogskatt. Mamman är med på ena bilden och pappan är svart och vit. Båda kattungarna går duktigt på kattlåda och dom är vana vid andra katter, hundar och barn.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Motala

Maine Coon kattunge med stamtavla

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag är en underbar Maine Coon-kille som söker seriöst och varaktigt hem. Jag föddes 26 november och levereras tidigast när jag är 12 veckor. Nu är jag 10 veckor. Rondo - svarttigré med vitt Vid leverans är jag: Avmaskad Vaccinerad Chip märkt Veterinärbesiktad Registrerad i Sverak Besök gärna min hemsida för fler bilder: http://catderio.cybersite.se/startsida.html Vid intresse, välkommen att kontakta mig. 0141-71340 eller 070-5471341
7 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj