Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar motala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min underbara kisse väntar smått i månadsskiftet Maj/Juni så jag slänger ut en förfrågan om det finns intresse av kattunge i augusti. Tissi är en Norsk skogskatt/Maine coon 50/50 sköldpaddsfärgad, och pappan är en helvit herre med blå fina ögon (hörande). Kattungarna kommer vara vana med barn och vara avmaskade och rumsrena vid leverans. Detta är ett fint tillfälle om man vill vara med från början av sin katts liv, jag kommer hela tiden låta er få bilder och uppdateringar om vad som händer. Vi finns i Motala.
Ljuvliga kattungar som är födda 11/4 och kan tidigast flytta 4/7 då dom blir 12v. En Perser hane blå/vit. En Perser hane brun tabby/vit med längre nos.För dig som enbart vill ha en gose katt. Dom är efter PKD fria linjer. Vid leverans är dom: * registrerade i Sverak(stamtavla) * vaccinerade 2ggr * chip-märkta * avmaskade * veterinärbesiktigade(intyg ej äldre än 7dgr). Erlagd handpenning vid tingning av kattunge återbetalas ej vid ånger. Är du seriöst intresserad så är du välkommen att höra av dig =) Hanna/S*Xotic Islands
Tre jättesöta och goa kattungar ur en kull på totalt fyra är till salu (en är redan bokad). Den 7 september blir de 12 veckor och alla är rumsrena. De är alla svarta med små inslag av vitt. Katterna har stor vana vid barn och älskar att leka och busa. Tycker också om att ligga i knät och kela. Seriöst intresserade har här möjlighet att köpa superfina kattungar. Säljes ihop eller var för sig.
Våra två kattungar är redo att flytta hemifrån. Den vit/grå är en hona och är lite mer ullig i pälsen. Den mörka är en hane och har fina gråvita långa hår i sin mörka, täta päls. Mamman och pappan är båda blandning av perser och norsk skogskatt. Mamman är med på ena bilden och pappan är svart och vit. Båda kattungarna går duktigt på kattlåda och dom är vana vid andra katter, hundar och barn.
Jag är en underbar Maine Coon-kille som söker seriöst och varaktigt hem. Jag föddes 26 november och levereras tidigast när jag är 12 veckor. Nu är jag 10 veckor. Rondo - svarttigré med vitt Vid leverans är jag: Avmaskad Vaccinerad Chip märkt Veterinärbesiktad Registrerad i Sverak Besök gärna min hemsida för fler bilder: http://catderio.cybersite.se/startsida.html Vid intresse, välkommen att kontakta mig. 0141-71340 eller 070-5471341