Quantcast
Till salu inom

"ikea djurtillbehör säljes"

Håbo
Igår

Bord med 6 stolar

3 500 kr
Blocket.se
Igår

Kontorsstol Långfjäll IKEA

700 kr
Blocket.se
Hässleholm
Igår

Bokhylla Gersby Vit 3st

300 kr
Blocket.se
Haninge
9 dagar

Hamsterbur med hål och lock...

120 kr
Blocket.se
16 dagar

Hundsäng

250 kr
Blocket.se
Trelleborg
1 månader

Kattmöbel Ikea Lurvig

300 kr
Blocket.se
2 månader

Hund artiklar

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Frisbee för hund från IKEA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kris! Vår Border Collie Elsa älskar att springa efter frisbees. Men hon springer bara efter en speciell sorts frisbee, nämligen IKEA:s. Nu har tydligen IKEA slutat sålt dessa därför köper jag gärna av någon som har dessa att sälja. Kostade 15kr på IKEA på sin tid men jag bjuder givetvis mer beroende på skick. Jag har provat ett otal andra frisbees men ingen annan verkar lika roliga. Hör av er om ni har en liknande att sälja. Dom vi har börjar bli sönderbitna. Ca.23 cm i diameter.
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Stockholm

FYND - Kvalitetsakvarium TETRA 60 L + Bänk

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej, Vi säljer nu vårt fina akvarium på grund av flytt. Akvariumet är ett kvalitetsakvarium av märket Tetra och rymmer 60 L. Akvariumet är helt fungerande och fullt utrustat har bland annat fungerande pump, termometer, växter och stenar. Ni får också med våra andra tillbehör såsom mat, håv m.m. Ev måste bytasate lysröret. Till akvariumet hör en IKEA bänk som tål 100 kg plus. Det är bara att välja fiskar och köra igång!!! Nypris drygt 3000 kronor. Säljes för 700 kronor inklusive IKEA bänken.
700 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Dalarnas län

Fina kattsaker till bra pris

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Säljer mina fina kattsaker pga platsbrist och för att katten "blivit för gammal" och leker inte så mycket nu :) Kattklätterställning: 140kr (olika nivåer) Katt-toa : 100kr (ca. 2mån gammal) Klöskorg med gömma: 160kr (fr IKEA, nypris 550:-) Katt-tunnel (m prassel) : 100kr Prutat och klart! Maila eller ring! (nås säkrast efter 16.00) OBS! Skickas ej, hämtas på plats!
100 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Stockholm

Ikea kattträd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Säljer mitt kattträd ifrån Ikea. Det är enbart använt under någon månads tid, så det ser ut att vara i nyskick trots uppskattning hos min katt, det används flitigt för att spana, sova och kloa på. Trädet fästes på väggen (på bilden står de bara lutat mot väggen). Min tanke har vart att spraya trädet svart eller vitt. Men inte kommit så långt. Det finns ej kvar i Ikeas sortiment. Hör av er på telefon eller mail.
400 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Uppsala

Stallplats i Gunsta

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en storhästbox ledig och en ledig tom juni med eventuellt möjlighet till förlängning. Det är ett litet stall med stora kuperade hagar och tillgång till belyst ridbana. Det finns bra ridvägar. Stallet ligger en mil från IKEA och buss 809 passerar nära stallet. Vi hjälps åt med fodringar och har en god anda i stallet där vi hjälper varandra om det behövs. Hyran är 600kr i mån. Mvh/ Angelica Ring helst om du är intresserad på 0768-996880
600 kr
Blocket.se