Quantcast
Till salu inom

"nya soffdynor ikea kiviks soffa säljes"

Stockholm
Idag

Tv-bänk MIO

1 800 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

Dj mixer packet

395 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

Boots och känga skor

65 kr
Citiboard
Helsingborg
Idag

Vattenpipa

900 kr
Citiboard
Hässleholm
Idag

Mobil, ZTE som ny

1 500 kr
Citiboard
Falkenberg
Idag

Dam skor nya storlek 41

100 kr
Citiboard
Borås
Idag

Processor I3 540 3.04Ghz

300 kr
Citiboard
Huddinge
Idag

IKEA lektält

100 kr
Citiboard
Borås
Igår

Carlsbad porslin /kaffe set

300 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Soffor och fåtöljer  ·  Jönköping

Ny snygg Kivik Vit 3 sits soffa Ikea

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag säljer nu min vita Kiviks soffa. Jag har haft denna soffan i några månader endast och säljer den pga platsbrist då jag blivit sambo och flyttat. Soffan är i fullgott skick och som ny. Grundfunktioner - Rymlig soffserie där du sitter mjukt, djupt och med bekvämt stöd för ryggen. - Sittplymåer med ett toppskikt av memoryskum; formar sig exakt efter kroppen och återfår en slät yta efter användning. - Soffan kan byggas på med en eller flera schäslonger; avtagbara armstöd gör det enkelt. - Breda och låga armstöd med extra stoppmaterial - fungerar både som extra sittplats och bekvämt nackstöd när du ligger ner i din soffa. - Lätt att hålla ren, avtagbar och maskintvättbar klädsel. Formgivare: Ola Wihlborg Inköpspris: 3995:- Hör av er vid frågor eller intresse. Finns att hämta i centrala Jönköping. Mvh/ Martin
3 200 kr
Blocket.se

IKEA Kivik 2-sits Soffa, Som ny

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
IKEA Kivik 2-sits Soffa, Som ny! IKEA 2-sits soffa, Tenö ljusgrå Med det snyggaste, dyraste och slitstarkaste tyget. Säljes eftersom vi aldrig använt den mer än när vi haft gäster. Den är alltså i nästan nyskick. Utan tvekan den fräschaste Kivik-soffan på blocket! Inköpt september 2010, kvitto kan visas upp Nypris 5 495kr Säljes för 3 500kr Jag är inte omöjlig vid snabb affär. Kan eventuellt tänka oss att byta mot två fräscha stilrena fåtöljer, t.ex ikea poäng. mejla helst bild. Hämtas på höstvägen i Växjö. Jag finns både på E-post och telefon. Ring inte efter kl 20.
3 499 kr
Blocket.se

IKEA KIVIK 3-sits soffa, Grann beige, som NY

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Säljer min 3:a (KIVIK IKEA)) i den ljusbruna färgen. Den är i super fint skick från rök o djur fritt hem. Säljer den pga att jag flyttat till mindre och får ej plats med ena eftersom jag har 2. Det är inga skavanker eller fläckar eller annat på den! (Den är isärplockad men bilder kan skickas och det går jätte bra att titta på den) Soffan finns kvar så länge annonsen är kvar. mejla/sms:a tack! All info om soffan finns här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00198591/#/30200644 (Är inte omöjlig med pris/byte mot KIVIK schäslong) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Karlstad

Nya soffdynor till Ikea kiviks soffa

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Nya soffdynor till Ikeas kivikssoffa, 3 st rygg- o botten dynor. Brun/beige manchester.
400 kr
Blocket.se