Till salu inom

"omplacering iller säljes"

Jönköping
Idag

Blandras valpar Bully

16 000 kr
Blocket.se
Idag

Svart katt - Omplacering

500 kr
Blocket.se
Kristinehamn
Igår

Generic trigger

13 000 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Fantastiska chihuahua valpar

23 000 kr
Blocket.se
Tibro
Igår

Marsvin och marsvinsungar

400 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Igår

Omplacering, intressekoll

5 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
2 dagar

Pomeranian hane, 3 år

10 000 kr
Blocket.se
Bollnäs
2 dagar

Engelsk bulldogg hane

25 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
2 dagar

Omplacering katt

500 kr
Blocket.se
Butik

Kommando Iller

178 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Kommando Iller

119 kr
NYTT Ginza

Tidigare annonser till salu

Omplacering av iller

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej. Det här är Lillan. En riktig gosig liten iller. Lillan är jätte snäll och busig. Hon behöver tyvärr omplaceras p.g.a att tiden inte räcker till längre... Hon är lite nafsig ibland men biter aldrig hårt! Blir hon bara aktiverad ordentligt och får den omsorg och kärlek hon förtjänar är hon världens gosigaste! Alla hennes tillbehör medföljer och Lillan omplaceras endast till illervan person som förstår innebörden av att ha iller. Lillan omplaceras för den symboliska summan 150:- Sms:a eller ring helst då jag inte kollar mejlen så ofta. Mvh Tess & Lillan
150 kr
Blocket.se
Djur  ·  Uppsala

Iller

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Världens goaste tjej söker ett nytt hem. Jag har haft denna tjej på foder/illervakt. Och nu fått veta att ägarna inte kommer ha möjlighet att ta tillbaks henne pga allergi. Jag hade henne just för att se om de blev bättre när hon inte var med. Så har nu fått tillåtelse och ska hjälpa med omplacering. Hade gärna haft henne själv om det inte var så att jag redan har 5 och känner att det blir för mycket. ( Då jag även ska ha barn nu i slutet av maj/ början av juni) Detta är iaf en pastellfärgad tös. Hon är jätte go. Hon bits snudd på aldrig och inte heller främande människor. Går bra på låda. Men ibland händer det någon olycka. Hon är van med andra illrar, hundar och barn. Hon är inte vaccinerade, id-chipad eller kastrerad. Så detta kommer behövas göras. Hon är däremot registrerad hos svenska illervänner, och stamtavlan genom dem kan ges. Lite tillbehör är: sele och koppel, matskålar, toalådor, filt, leksaker mm. sedan finns det en bur man kan få köpa till, hon har aldrig varit inlåst i den, utan har sprungit fritt in och ut från den. den har alltså bara använts som ett krypin. det är en 3-våningsbur, så den är rymlig och man kan inreda den med mycket roliga saker. buren:1000kr för tösen, en symbolisksumma på 500kr. bild finns att maila vid intresse.
500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Uppsala

Iller

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej Jag har en illertjej som jag måste omplacera pga svår allergi. Har försökt att undvika att behöva göra men medicinerna fungerar inte. Hon är ganska precis 1 år gammal, viltfärgad och en väldigt aktiv, glad och lekfull tjej. Hon är duktigt med att leka med sig själv, med andra illrar och med mig. Hon är van med små hundar. Hon kommer vara hos min kompis nu framöver tills hon hittar ett fast hem. Så hon får har sällskap om dagarna. Så min kompis kommer även hjälpa mig med omplacering, så man kommer ha kontakt med båda oss. Med min tjej så får man med: toalådor, koppel, lite mat ( illertorrfoder vitalin), godis för illrar och några leksaker, filtar osv. För mig är viktigast att hon hittar ett bra hem. Vill endast ha en symbolisk summa för henne på 500kr. Min kompis håller även på och hjälper mig att få ihop nödvändig info för att registrera henne hos svenska illervänner. Så då kommer den som hon omplaceras till skrivas dit direkt som ägare, men jag står för den avgiften. Hon är vaccinerad (dock ska jag ringa veterinären för att se om jag kan få ut nya papper på det, då jag inte hittar dem efter våran flytt, men tycker det borde gå att ordna) men inte id-chipad eller kastrerad. Men jag ska precis sätta ny försäkring på henne. Så hon kommer iaf vara försäkrad. ( hon är försäkrad just nu, men det börjar bli dags för ett nytt år) För mer info och bilder, så skriv till mig. Men jag vill gärna ha info om dig, din illererfarenhet mm.
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Två illerhonor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två töser som kommer från min kull 2010 söker ett gemensamt hem. Maggie och Aiko kom till oss den sista december. Dem skulle få bo här i ca. 3 månader men det har blivit förlängt av personliga själ. Nu har deras ägare tagit det svåra men osjälviska beslutet att dem ska få komma till ett nytt hem. Norrskenets Sun Betyder: Sol Maggie är pastell semiangora född 2010-04-28, så ung och fräsch än ;) Hon är en framåt tös som kommer fram först, hon kan test naffsa när hon blir osäker, en dam man ska vinna hennes förtroende. Norrskenets Noor Betyder: Lysa Aiko är albino semiangora, kullsyster till Maggie. Hon är en blyg men hel lugn tös som gärna myser en stund i famnen. Denna tös är inte valphage-säker har jag fått erfara efter att försökt fått ihop min flock med dem och det kan vara bra att veta. Töserna vaccinerades 25/10 -11 och dem är båda kastrerade. Maggie och Aiko flyttar endast till samma hem då dem är ett syskonpar som varit ihop nästan hela livet och ett sådant par vill jag inte sära på och bara till ett hem som antingen har, har haft eller har bra erfarenhet av iller då det är väldigt viktigt för dem att få stanna livet ut i sitt blivande hem. Hemmet är viktigare än pengar så en symbolisk summa på 1000:- för båda. Det som medföljer: deras transportbur, vaccinationskort, stam info papper och selar om deras ägare hittar igen dem. Omplacerings kontrakt kommer skrivas mellan mig och nya ägaren. Maggie och Aiko´s ägare vill även ha mailkontakt med nya ägaren.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj