Quantcast
Till salu inom: ”

kaninburar säljes

Kaninburar

Laholm

Tidigare annonser till salu

Skynda fynda! Buren säljs för 500 kr om du köper den före 1:a juli! Buren är inköpt för mindre än ett år sedan och är mycket fräsch och funktionell. Storleken är 120x60x50 cm. Med denna bur får man ett mörkblått "toaletthörn" som jag köpt till separat och en höhäck i matchande färg med buren. Den lilla gula bollen är en mycket uppskattad aktiveringsboll som man lägger kaninmat i så jagar kaninen den. Pris: 600 kr Endast seriöst intresserade ombedes göra sig besvär. Svar per mail eller sms (p.g.a. arbetstider)
Vi har en kanin som vi vill sälja på grund av tidsbrist och därför vill vi sälja honom till en familj som har tiden att ta hand om honom. Kaninen är en hane, och är lite mer än 1 år gammal. Han är tam och lugn av sig, en söt liten kanin. I priset ingår en kaninbur, sele, vattenflaska, mat, hö och spån. Om priset skulle vara ett problem så kan det diskuteras.
Säljer nu min superfina utekaninbur. Isolerad bo-del och riktigt stabil. Sluttande tak med kärpapp på. Öppningsbart tak för lättare rengörning, och dörr fram. Nymålad förra sommaren med oljefärg vilket gör den lätt att torka av från kiss och annat. Innermåtten är: LxBxH, 120x54x52(i framkant) och 40 i (bakkant). En bräda eller regel fixas lätt i bakkant för att få godkänt mått för kanin upp till 3kg. Eller om man vill ha den som "hus" i en åretrunt-hage? Vid intresse eller frågor, kontakta mig via mejl :)
Då jag hade problem att få hem kaninburen förut så tog jag bort annonsen. Men nu är den i stockholm igen så sätter ut en ny annons. Kaninburen är i ett bra skick. Har lite bitmärken. Den har stått tom i lite över 1 år. Den har två våningar. Ett med ett litet bo där den kan krypa in och en undervåning där den kan få lite gräs. Som ny kostade den 1699 men jag säljer den för 500 kr.
Säljer en innebur till kanin, marsvin eller liknande. Lite missfärgad i botten (av urin) men det syns inte när man har tidningar och spån i. Medföljer koppel, hinderbana, matskålar och vattenflaska. Endast 450kr för hela paketet! Säljer också en bur till kanariefågel eller undulat. Rund fräck modell som även kan hängas i taket. Fint skick! Säljes för 200kr inkl innehåll. Maila om intresse!