Quantcast
Till salu inom: ”

awesome hyacint ara papegojor salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Julkrukor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej vi säljer våra Ara Papegoja som är jätte tam , han är 5 år gammal ,han pratar och härmar han är snällt mot barn , med honom säljer vi också hans stora bur , plus massor med rostfria skålar och leksaker, bur har hjul och man kan förflytta lätt , vi har också en jättefin ställning som man har i vardagsrummet, stälningen är beställt från USA, han är köpt från känd uppfödare från Sverige och har alla papper , han har födelse bevis och är DNA testad , vi säljer honom på grund att vi har fått en liten bebis i Familj. Vi vill sälja honom till nån som har erarenhet med stora fåglar Priset kan diskuteras något för seriösa köpare. Mvh Sabina.
Jag har söta och bedårande blått och guld ara papegojor redo att möta nya families.My fåglar är mycket vacker och söt. De är mycket sällskaplig och älskar att leka med andra hus hålla husdjur och barn. De är mycket bra på att identifiera bokstäverna i engelska alfabetet och kan upprepa ord vi uttalar. Sång är en del av deras dagliga levande. Antagande våra fåglar kommer att innebära att du inte behöver oroa dig att äga en vakthund, eftersom de kommer alltid att hålla dig så snart det en besökare går in på ditt hus. De är medicinskt upp rätt och har alla sina DNA-vacciner upp hittills. De är hand tämjas och har mycket bra temperament och de kommer att komma längs sidan alla papper och dokument.
Blått och guld ara papegojor, manligt och kvinnligt, 1 år 7 månader, husdjur bara. Vi erbjuder för närvarande till salu denna skönhet fåglar. Om du letar efter en papegojor, nu är det dags att köpa eftersom priserna är mer överkomliga och förhandlingsbara. Vårt höjs för att vara sällskapsfåglar av både manliga och kvinnliga så att de inte binda endast till en man eller kvinna föräldrar. De fördes upp i en familjesituation med barn, hundar och fåglar så att de vant sig vid olika saker som du kan lära dem eftersom de är mycket angelägna om att lära sig nya saker och även det beror på er att anta båda fåglar eller bara en så vi inte har några problem om att du är fri att göra ditt val och du vill. För ytterligare information vänligen ta kontakt med oss så att vi kan visa dig mer senare och vackra bilder tillsammans information om fåglarna med sina live-video också.
Unga par blå och guld aror. DNA testad och om du vill ha en tillgiven fågel, då blått och guld aror kan vara fågeln för dig. I själva verket dessa underbara papegojor är kända för många som "Gentle Giants" på grund av deras söta dispositioner. Dessa slående färgade barn är stora, söta clowner, hand utfodras och uppvuxen i vår lilla familjeägda voljär. Våra barn få massor av kärlek och tillgivenhet. De är söta, vänliga och väl socialiserade i en ren, stressfri miljö, se till att de kommer att vara glada, friska papegojor. Vår första prioritet är att höja barn som kommer att göra kärleksfulla husdjur. Vi erbjuder också livstids support med dina barn. De är redo att gå till sina nya hem. Du är mer än välkommen att besöka dina barn som helst.
Välutbildad och vackra blå och guld ara ara papegojor söker kärleksfulla hem. Dessa papegojor är vet kontrolleras, mycket frisk och har DNA testad. De är mycket intelligent, smart och är mycket lekfull. De har väl tämjas och de har en mycket bra relation med sina ägare. De kan tala några ord och är redo att lära sig fler ord. De kommer över med alla nödvändiga tillbehör såsom bur. Vi söker ett kärleksfullt hem för dem. Kontakta oss för mer information.