Quantcast
Till salu inom: ”

ipod classic 160 gb begagnad använd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Halsduk

Jönköping
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Knappt använd, mycket bra skick! Komplett Med 160 GB lagringsutrymme och upp till 36 timmars musikuppspelning2 ger iPod classic dig möjlighet att njuta av 40 000 låtar eller 200 timmars videouppspelning vart du än beger dig.1 Genius-spellistor. Med några få klick skapar Genius-funktionen en spellista med låtar från ditt bibliotek som passar bra ihop. Bläddra med Cover Flow. Med Cover Flow kan du gå igenom din musiksamling genom att bläddra mellan skivomslag. Markera ett album för att vända det och se listan med låtar. Klassisk skönhet. Den vackra, hållbara och eleganta iPod classic har ett hölje av anodiserat aluminium och polerat rostfritt stål med avrundade kanter.
Hej, har nyss köpt en vit nokia E6 och använd en gång. Fick den för ungefär en vecka sedan. Finns 8gb minne inne i telefonen. Kanon telefon och vill sälja den för jag fått igång min iphone 3GS igen. Inga skambud... Vill gärna byta mot en Iphone 4 , endast vit! har lite andra saker som jag kan tänka mig att byta/sälja också.. En iPhone 3GS (vit) pris:2000kr. iPod classic 160 GB (silver) pris: 800kr. ett par oanvända reebook skor storlek 36 vita/rosa pris: 800kr hör gärna av er! Köparn betalar frakten.
Hej. Jag säljer min Ipod Classic 160 GB black. nya tillbehör medföljer. det vill säga att jag har nya oanvända hörlurar och laddare från Apple till den. Säljer den pga att jag har tröttnat på den och ska köpa en annan. förutom några små repor på den silviriga baksidan så är den i fint skick (därav det låga priset). Kan skickas (på eran bekostnad) eller mötas. (Ny pris på denna är ca 2500) Mitt pris: 1199
Hej. Säljer min nya Ipod Classic 160 GB svart. Som är helt felfri och i nyskick. Har använt den 2 gånger. En gång för att sätta in media i ipoden och andra gången för att kolla igenom den. Har ingen användning för den så jag väljer att sälja den. Nya oanvända Tillbehör medföljer som jag köpte. (kvitto har jag slängt eftersom jag fick den i present). Kan hämtas i Stockholm eller skickas. Priset kan ej förhandlas eftersom den är redan nerprutat samt så är det snabb affär som gäller. skriv endast om ni vill köpa den!
Jag säljer min iPod Classic 160GB, då jag inte längre använder den. Den är inte mer än 3 mån gammal då jag fick den utbytt av Apple när min förra gick sönder (problem med hårddisk från tillverkningsstadie). Framsidan är i helt nyskick, inte en repa eller skråma. Baksidan är lite dimmig, så som den kromade baksidan på iPods alltid blir vid användning, dock lindrigt. Kartong, tillhörande broschyrer och USB-sladd följer självklart med vid köp. Nypris vid köp var 2395 kr. Kan skickas mot fraktkostnad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.