Quantcast
Till salu inom: ”

islandshästar utlånas uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lämnar ut mina islandshästar till seriös fodervärd. Sto f.99, 132cm. lindrigt eksem, klarar sig bra med täcke. Trevlig i all hantering och trygg att rida. Valack f.05, supersnäll i all hantering, men har mest gått som sällskap till stoet och ridits kortare stunder i skritt då han blir spänd och kan börja rusa. Fullt frisk, 140cm. Hästarna utlånas till seriösa personer, minst på ett år (inga sommarhästar). Försäkringspremierna betalas av mig. Endast tel.svar.
Trygg,säker valack söker nytt hem omg pga ändrade förhållanden.Fyrgångare.Utlånas på foder alt säljes.maila för mer info så hör jag av mig.
Hyr en häst, ponny eller islandshäst från oss och ha den som din egen! Även till salu hästar. Både ridskolor och privatpersoner är välkomna att höra av sig. Även några unghästar utlånas som sällskap. Maila för foton och information! jika18@hotmail
Gör ett försök att på detta sätt hitta den rätta för min älskling... Ett islandssto, 21 år gammal med ett hjärta av guld. Hon är stor och rejäl. Trygg och säker i alla lägen.En skogsmulle häst med rena fina gångarter. En riktig "soff"-töltare. Hon har varit utlånad på foder det senaste halvåret, men är nu åter under mitt ansvar. Mitt intresse för ridningen har långsamt svalnat de senaste åren. Och när vi flyttade från gård till hus,valde jag att låna ut henne på foder för att känna efter hur jag vill göra. Jag älskar min häst, men har betämt mig för att överlåta ansvar, skötsel och ridning på någon annan, om allt känns bra. Jag söker någon som har tid och lust att pyssla om och även ta ett par, tre ridturer i veckan. Hon älskar att komma ut. Hon är lugnet själv, så en mysig skogsrunda är att föredra. Hon tycker inte om att ridas i paddock, alldeles för jobbigt och tråkigt. Jag är mycket noga med var hon hamnar. Hon skall inte flytta längre bort än max 5 mil ifrån Ystad.Jag kommer att vilja ha fortsatt kontakt med henne. Det finns möjlighet att ha henne kvar i stallet där hon nu står. (5 min norr om Ystad.) Jag har fått erbjudande av en vän att sätta henne där, och så kanske det blir. Men vill på detta sätt kolla om det kanske finns någon annan där ute som har nåt bra att erbjuda min älskling. Vid intresse, skriv och berätta vad du har att erbjuda. Pris diskuteras med rätt person. (endast vuxna)
* Säljes eller utlånas på foder till rutinerade ryttare* *Valack född 2005, femgångare, 146cm, fux m flax, ej mycket riden* *Valack född 2003, femgångare men riden som fyrgångare, vältubildad och mycket tempo i de olika gångarterna, har nu vilat och behöver sättas igång lugnt* För mer info maila eller ring