Quantcast
Till salu inom: ”

häst utlånas säljes

Skackel

Grums

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av ändrade familjeförhållanden måste jag tyvärr sälja mitt härliga korsningssto, Salsa. Salsa är 1,5 år och en korning mellan PRE och fjording (ser ut som en smäcker, långbent fjording med lång man). Hon är i dagsläget ca 145 cm, men blir säkerligen drygt 150 när hon växt klart. Salsa är ett mycket snällt och sällskapligt sto som älskar att bli ompysslad. Hon är van vid träns och har även longerats en del. Salsa har hästpass, är regelbundet verkad, avmaskad och vaccinerad. Salsa kan även utlånas på foder en längre tid för ev senare köp.
Foder ev säljes! Pga av tidsbrist söker jag efter någon som kan tänka sig att ta sig an min treåriga halvblodsvalack under längre tid alt säljes. Gärna till Nh intresserad! Highlight 874- Modesto 622. Han rör sig bra och har hoppningen i blodet men skulle även passa till western eller körning. Han är under inridning, är insutten, men inte mer. Han växer fortfarande, men landar nog runt 160 cm. Utlånas endast till dig som är van vid unghästar, då detta är en ganska tuff herre även om han är snäll. Ett gott och varaktigt hem är förutsättningen om han ska säljas! Förköpsrätt tillämpas! Vid intresse maila!
Måste tyvärr sälja min korsnings vallack, vi har precis fått reda på att ett av barnen har astma. Han är född hos mig, är just nu utlånad som sällskap till jämnårig. Han är tränsvan, longerad och tömkörd. Det är en urgullig liten häst som inte blir så stor, max 1,60. Han har pass, är chippad och regelbundet vaccinerad, verkad och avmaskad. Det är jätte viktigt för mig att han kommer till ett bra hem, pengarna är oviktiga, det är därför han säljs så billigt.
Snällast och goaste fullblodstanten. Inte i kondition just nu men otroligt trevlig att rida. Välriden i grunden och 99% trafiksäker, kosäker och det mesta du kan möta ute. Lättlastad, snäll att sko och hantera. Ganska ranghög, lite bossig mot andra hästar. Utlånas pga av att hon inte blivit dräktig i år. Vill komma till någon som har tid att pyssla och grejja med henne. Inga problem att tävla lättare tävlingar, hoppa fint. Utlånas max 15 mil ifrån oss. Mycket noga med vart hon hamnar. EJ till salu. Bilder kan mailas.
Jag har en 11-årig fullblodsvalack som jag tänker ge bort för 1000 kr som sällskaps häst/promenad häst. Han fungerar i all hantering, inga problem med lastning, skoning, veterinär. Jag ger bort honom för att han har kissing spines, och kan inte göra det som jag vill. det går och tömköra, jobba mycket från marken, rida ut i sällskap och lite lättare dressyr. Han är min ögonsten och är noga med vart han hamnar. Tveka inte att höra av er.