Quantcast
Till salu inom: ”

italiensk eu moppe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej! säljer nu min eu moped då jag inte behöver den! det är en italiensk kvalitets moppe. nypris på dom här ligger ca24000. för närvarande går den aningen för fort ca65 . och detta med en dragen variator ring som kan lätt återställas om så önskas. den funkar prefekt aldrig haft problem med den. den har rullat 600mil och jag är andra ägaren. alla papper finns. om ni har några frågar så maila tittar varje dag!
Vespa piaggio eu moppe klass 1 Italiensk kvalitetsmoped. Årsmodell 2006. 2 taktare bensindriven. Har gått 5600 km. Välvårdad dock ytterst små plastskador som inte syns. Har kopplat på två backspeglar som inte är original. Har det ena originalet kvar. På köpet får du följande: Hjälm, lås abus och instruktionsbok. Priset är 7500 varken dyrare eller billigare då mopeden är i bra skick. Se priset på liknande mopeder innan du kontaktar mig.
Nu säljer jag vespan. En italiensk skönhet, perfekt att pendla till jobbet med. Det är så jag använt den. 2012 kördes den dock sparsamt och 2013 inte alls. Den drar lite soppa och du får köra 45 km/h med den. Årsmodell 2004. På köpet får du med en praktiskt packbox (se bild) och ett rejält ABUS-lås. Dessutom ingår hjälm och en riktigt snygg nyckelring. Mycket för pengarna alltså, och därför prutat och klart.
Hej Nu är det dags att sälja moppen. Den är väldigt bra omhändertagen och i bra skick. Den är nyservad och går snabbt med en riktigt bra acceleration! Märket är Motogino som är känt för att leverera kvalitetsmopeder Information -Eu moped klass 1 -man får skjutsa passagerare - billig i drift - 2 nycklar och startar lätt Hör av er för mer information Mvh Jonathan Larsson Taggar: moped klass 1, Eu moped, röd, italiensk, motogino,
italiensk kvalitetsmoped,eu moppe,45 km,två tackt,730mil.ej ungdomskörd,mycket bra skick.byts mot släpkärra,husvagn,bil.bytesvärde ca 6500. obs,för den nyfikna så skickar jag med bror kranz stulna hjälm vid snabb affär.