Quantcast
Till salu inom: ”

italiensk vattenhund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna lilla kille blev tidigt tingad,men pga akut sjukdom hos nya ägaren kunde han inte hämtas. 75%lagotto (italiensk vattenhund)25% spansk vattenhund. 10 v Vetbes ua,chipmärkt,vaccinerad,koppeltränad. Allergivänlig,fäller ej Social och lättlärd.
Hej, Jag letar en dagmatte eller husse till min 3-åriga kastrerade hanhund, han är av rasen Lagotto Romagnolo, italiensk vattenhund. Han fäller inte, är en s.k. allergivänlig hund. Jag söker dig som kan vara tillsammans med honom måndag till fredag under arbetstid, oftast 8-18. Men skulle gärna ha någon med viss flexibilitet också om jag skulle behöva passning längre än till 18 vid enstaka tillfällen. Du bör ha långvarig vana av hundar och vara väl bekant med hur man hanterar en hund för att den ska vara harmonisk och välmående. Jag använder mig endast av positiv förstärkning i min träning och vill att du också gör det. Jag är själv hundinstruktör och arbetar med hundar utöver mitt "vanliga" arbete. Killen du kommer tillbringa dagarna tillsammans med är en försiktig herre som kräver en hel del aktivering. Jag ser helst att du går minst en långpromenad om dagen där han riktigt får trötta ut sig fysiskt, och självklart kortare rundor utöver det. Han vill även använda huvudet dagligen. Han älskar att göra olika sökövningar och är en fena på att lära sig. Jag märker på honom direkt när han inte fått den aktivering han behöver för att må bra. Du får gärna ha fler hundar i hemmet, han har gärna hundkompisar att tillbringa dagarna med också. Jag kan lämna och hämta längst gröna linjen västerort. Om du har möjlighet att hämta och lämna vore det fantastiskt. Betalning ingår givetvis och pris kan vi komma överens om tillsammans. Hoppas att du finns där ute! Allt väl.
Vi söker dagsällskap till vår fina vovve :) (Hunden är EJ till försäljning) Vi söker en person som kan ta hand om vår vovve under kontorstid dagtid 3-5 vardagar i veckan. Vovven är en vuxen tik av rasen Lagotto Romagnolo (italiensk vattenhund) Hon är en aktiv glad och intelligent hund med mycket energi, älskar att vara utomhus, gå långa promenader, simma, springa, leka söklekar och lära sig nya konster. Rumsren och lydig. Ej steriliserad. Hon är en omplaceringshund och kan vara osäker av sig i mötet med nya människor och vissa hundar. Hon är INTE aggressiv, men osäkerheten gör att hon vaktar och kan skälla och morra på folk hon inte känner till en början. Oftast går det över lika fort som det börjar, om hon leds av en lugn person. Därför har vi som krav att personen är hundvan och kan hantera oväntade situationer på ett lugnt och bestämt sätt. Våra krav: Hundvan person som kan ha henne hemma hos sig 3-5 vardagar i veckan. Hon går ej ihop med katter så du bör ej ha katt hemma. Skall kunna ta ut henne på långpromenad varje dag. Bor i närheten (majorna) och kunna hämta eller lämna vovven hos oss. Anledningen till att vi söker dagmatte är att husse arbetar full tid och matte har precis fått bebis. Vovven behöver få mycket stimulans och detta är ett bra sätt att få avlastning. Vår vovve har tills nu haft en fantastisk daghusse som haft hand om henne dagtid, men har skall nu flytta till ny stad och därför söker vi en ny person :) Är du seriöst intresserad? Maila oss och berätta om dig själv, samt vad du har för tidigare hundvana. Även om vi söker en person ganska omgående, så kommer vi vara mycket noga i vårt val så att det blir bra för alla :) MVH Vovve med familj! :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi söker dagsällskap till vår fina vovve :) (Hunden är EJ till försäljning) Vi söker en person som kan ta hand om vår vovve under kontorstid dagtid 5 vardagar i veckan. Helst pensionär som är klar med arbete och studier, och som kommer vara tillgänglig en lång tid framöver :) Vovven är en vuxen tik av rasen Lagotto Romagnolo (italiensk vattenhund) Hon är en aktiv glad och intelligent hund med mycket energi, älskar att vara utomhus, gå långa promenader, simma, springa, leka söklekar och lära sig nya konster. Rumsren och lydig. Ej steriliserad. Hon är en omplaceringshund och kan vara osäker av sig i mötet med nya människor och vissa hundar. Hon är INTE aggressiv, men osäkerheten gör att hon vaktar och kan skälla och morra på folk hon inte känner till en början. Oftast går det över lika fort som det börjar, om hon leds av en lugn person. Därför har vi som krav att personen är hundvan och kan hantera oväntade situationer på ett lugnt och bestämt sätt. Våra krav: Hundvan person, helst en pigg pensionär som är ledig och kan ha henne hemma hos sig flera vardagar i veckan. Hon går ej ihop med katter så du bör ej ha katt hemma. Skall kunna ta ut henne på långpromenad varje dag. Bor i närheten (majorna) och kunna hämta eller lämna vovven hos oss. Anledningen till att vi söker dagmatte är att husse arbetar full tid och matte har precis fått bebis. Vovven behöver få mycket stimulans och detta är ett bra sätt att få avlastning. Av ekonomiska skäl har vi endast möjlighet att ge en mindre ekonomisk ersättning, så detta bör vara något man gör av eget intresse :) Är du seriöst intresserad? Maila oss och berätta om dig själv, samt vad du har för tidigare hundvana. Vi söker någon f.o.m augusti. (Vi tar endast emot intresseanmälningar via mail, ej telefon) MVH Vovve med familj! :)
Min valp Babar är en 87,5 % lagotto (italienskvattenhund) och 12,5 % spansk vattenhund, två raser som är mycket lika varandra. Babar har vuxit upp under fina förhållanden i stimulerande miljö såväl utomhus som inomhus tillsammans med familjen. Han har lärt känna barn och vuxna och är idag en trevlig och trygg liten individ på nio veckor. Babar föddes den 4 juli som andra valp i en skara på sju. Han var störst i kullen och har bibehållit sin plats med viss bravur. Han har en inre pondus med ett säkert psyke. Hans föräldrar är duktiga tryffelfinnare och älskar att vandra i skog och mark. Rasen trivs bra med aktiviteter som agility, spårning, söka tryffel, kantarell. Tillsammans med en person eller familj som gillar långa promenader och tycker lek, kel och seriös träning är toppen kommer han att växa sig stor, duktig och mycket tillgiven. Jag är öppen för att hjälpa till med transport. Nynäshamn eller Södertälje är städer som jag ofta passerar. Valpen är: veterinärbesiktigad, vaccinerad, chippad, avmaskad och Dolda fel försäkrad i Agria.