Quantcast
Till salu inom

"spansk vattenhund omplacering säljes"

Butik Södertälje
4 dagar

Seat Ibiza 1.0 TSI Eu6 1 Års

104 400 kr
Bilweb.se
Stockholm
4 månader

Söker Hund Omplacering

Citiboard
Butik Motala
Idag

Spansk ordbok

50 kr
Fyndtorget.se
Butik Järfälla
4 dagar

Seat Ibiza Style 1.0 EcoTSI...

2 095 kr
Bilweb.se
Butik Järfälla
4 dagar

Seat Ibiza ST 1.2 TSI vhjul

74 900 kr
Bilweb.se
Butik Järfälla
4 dagar

Seat Ibiza 1.0 TSI 115 Styl...

129 900 kr
Bilweb.se
Butik

Hundsko, Hurtta Outback

299 kr
NYTT Häromi Hundspecialisten
Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Vallentuna

Perro de agua espanol( spansk vattenhund)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Omplacering av tiken Axa 3år, född 080818 fader Zorrazo x-can, moder Rocker- Fellow´s Avena- Sativa. Axa behöver komma till ett lugnt och tryggt hem utan barn, gärna till en äldre och erfaren person som har mycket tid till Axa. Axa är mycket intelligent och lättlärd och trogen hund men är reserverad mot främmande personer, Axa går mycket bra ihop med andra hundar. Är du rätt person för Axa så kan priset även diskuteras.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ludvika

Perro de aqua espanol, Omplacering

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Spansk vattenhund, brun tik med stubbsvans 2 år. Kan inte längre bo kvar med sin mamma. Otroligt tillgiven och snäll men måste tyvärr flytta. Ring för mer information. Obs endast seriösa svar.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ekerö

Omplacering Spansk vattenhund

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Omplacering av Spansk vattenhund, tik. Kastrerad. 49 cm hög, 18 kg. Ålder ca 1,5 - 2 år Har EU-pass Tiken är juvenil och har en hög motor. Fungerar bra med andra hundar, katter och barn. Orsak till omplacering är att hon inte fungerar ihop med övriga hundar i flocken, som är från Spanien. Hon behöver ett aktivt hem där hon hamnar mer i fokus.
3 000 kr
Blocket.se

Omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Sigge ska nu omplaceras. det får gärna finnas hundkompis men helst inga barn. Han är född 130201 och bor idag i samhället med två vuxna och två barn. Han blir lätt stressad och behöver komma till ett hem med en mycket van hund människa som vill och kan arbeta med Sigge och bygga upp hans självkänsla. Sigge har MYCKET vakt i sig. Han kan markera mot vissa om dom råkar gå för nära medan andra tittar han inte ens åt. Han älskar att arbeta så som lydnad, agility, spår. Springa i skogen, bada och att leka med andra hundar. Sigge drar i kopplet men hanterbart. Han är lugn inne och ligger gärna i hallen på våra skor. Ringer det på dörren skäller han och markerar att du är välkommen men jag bestämmer när du får hälsa på mig. Vaktar hus och tomt samt sin flock. Han behöver nu komma till en trygg och mycket lugn miljö där han kan springa mer fritt och få vara med och skrota runt. Sigge är av raserna Siberian huskie, älghund, smålandstövare och spansk vattenhund. Skriv och berätta vad ni har att erbjuda honom. Hur hans vardag tillsammans med er kommer att se ut och hur ni kommer att arbeta med honom. Nytt bra och livslångt hem viktigare än pengar! Vi återkopplar till er när vi hittat ett hem vi tycker passar honom.
3 000 kr
Blocket.se