Quantcast
Till salu inom: ”

spansk vattenhund omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Omplacering av tiken Axa 3år, född 080818 fader Zorrazo x-can, moder Rocker- Fellow´s Avena- Sativa. Axa behöver komma till ett lugnt och tryggt hem utan barn, gärna till en äldre och erfaren person som har mycket tid till Axa. Axa är mycket intelligent och lättlärd och trogen hund men är reserverad mot främmande personer, Axa går mycket bra ihop med andra hundar. Är du rätt person för Axa så kan priset även diskuteras.
Det gör otroligt ont att skriva denna annons men vi är tyvärr tvugna att hitta ett nytt hem till vår kära Ramon. Ramon är en blandning av Lagotto (75% ) och resterande Spansk vattenhund, han är 4,5 år och kastrerad. Ramon har gett oss otroligt mycket kärlek och är en fantastisk familje medlem. Vi bor i Centrala Stockholm och har nyligen fått barn, vi märker nu att vi inte kan ge honom den tid och träning som krävs för att stimulera honom. Han har sedan vi fick barn blivit extra vaktig och skäller oftare än tidigare. Han är otroligt lättlärd och lyhörd men han kräver mycket träning och motion. Vi ser gärna att Ramon kommer till ett hem där barnen är utflugna och att ni lever ett aktivt liv. Det finns mycket mer saker att berätta men tar gärna det vid ett personligt möte. Maila gärna lite information så följer jag upp med ett samtal.
Spansk vattenhund, brun tik med stubbsvans 2 år. Kan inte längre bo kvar med sin mamma. Otroligt tillgiven och snäll men måste tyvärr flytta. Ring för mer information. Obs endast seriösa svar.
Omplacering av Spansk vattenhund, tik. Kastrerad. 49 cm hög, 18 kg. Ålder ca 1,5 - 2 år Har EU-pass Tiken är juvenil och har en hög motor. Fungerar bra med andra hundar, katter och barn. Orsak till omplacering är att hon inte fungerar ihop med övriga hundar i flocken, som är från Spanien. Hon behöver ett aktivt hem där hon hamnar mer i fokus.
Sigge ska nu omplaceras. det får gärna finnas hundkompis men helst inga barn. Han är född 130201 och bor idag i samhället med två vuxna och två barn. Han blir lätt stressad och behöver komma till ett hem med en mycket van hund människa som vill och kan arbeta med Sigge och bygga upp hans självkänsla. Sigge har MYCKET vakt i sig. Han kan markera mot vissa om dom råkar gå för nära medan andra tittar han inte ens åt. Han älskar att arbeta så som lydnad, agility, spår. Springa i skogen, bada och att leka med andra hundar. Sigge drar i kopplet men hanterbart. Han är lugn inne och ligger gärna i hallen på våra skor. Ringer det på dörren skäller han och markerar att du är välkommen men jag bestämmer när du får hälsa på mig. Vaktar hus och tomt samt sin flock. Han behöver nu komma till en trygg och mycket lugn miljö där han kan springa mer fritt och få vara med och skrota runt. Sigge är av raserna Siberian huskie, älghund, smålandstövare och spanskvattenhund. Skriv och berätta vad ni har att erbjuda honom. Hur hans vardag tillsammans med er kommer att se ut och hur ni kommer att arbeta med honom. Nytt bra och livslångt hem viktigare än pengar! Vi återkopplar till er när vi hittat ett hem vi tycker passar honom.