Quantcast
Till salu inom

"perro de agua espanol valpar säljes"

Kristianstad
Igår

Stor Pudel Valpar

10 000 kr
ABC-Annons.se
Hässleholm
Igår

Golden Retriever valpar

9 000 kr
ABC-Annons.se
Piteå
Igår

Chihuahua valpar

9 500 kr
ABC-Annons.se
Upplands-Väsby
Igår

Labrador valpar

22 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Ulricehamn

Perro de agua Espanol valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi har 3st valpar kvar att tinga valpar födda den 6/1-11.Efter HD-ED Thyroidea och ögonundersökta, utställda föräldrar. med bra temprament. Perro de agua espanol är en glad hund, kan användas till många olika aktiviteter. DETTA INGÅR: Veterinär besiktade. chip märkta, valpar säljes enl.skk.aval. Dolda felförsäkring.3år åter köp enligt skk.avtal Ett års medlemskap i perrokubb. skötsel-och mat råd. Start backet med..mera. Valparna säljes tidigast när dom är 8v. valparna lev.klara vecka 10 Vad med din valp redan i från början Ser mer bilder i vår hem sida www.koira.se Vad med din valp redan i från början
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Södermanlands län

Perro de agua espanol valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Den 6 oktober föddes 4 st ljuvliga perrovalpar. Det är bruna hanar med vita tecken. 2 st finns kvar för leverans den 1 december. Perron är en vänlig, lättlärd, intelligent och arbetsvillig hund. Båda föräldrarna är mycket trevliga och sociala. Pappa är Intuch, Svensk, Norsk, Dansk & Nordisk Champion, NV-10 Aqualines Jaraco. Mamma är Bibords Carmen. Valparna levereras enl. Skk:s och Perroklubbens regler. För mer information se vår hemsida: www.isibongo. se eller ring: 070 - 636 00 80. Monica el. Bernt.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vimmerby

Leveransklara Chihuahuavalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Unika Chihuahuavalpar !! 87,5% chihuahua 12,5 perro de agua español (spansk vattenhund) 2st tikar och 1 hane. Långhåriga. leveransklara 16/7 och dom kommer att vara avm, vacc, vet. bes, chipp-märkat och doldafel försäkrade i Agria. Priset på valparna är 7000kr st. Kan tingas mot en handpening på 2000kr som ej återfås vid ånger. Är MYCKET noga med vart valparna hamnar!!!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Karlstad

Foderfamilj till perro de agua espanol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Vi söker foderfamiljer som kan erbjuda ett aktivt och kärleksfullt hem till 3 valpar ur denna kull. Tik på halvfoder i Karlstad med omnejd.(7500:-) Tik på halvfoder till Smedjebacken med omnejd.(7500:-) Hane på helfoder. En hane finns också kvar till försäljning (15000:-) Perron är en energisk och aktiv ras som behöver mycket stimulans och som tycker om att arbeta. Den är lättlärd, följsam och mångsidig. Läs mer om rasen och kullen på min hemsida: www.bellamigo.se Valparna säljes enligt SKK:s regler och är leveransklara den 17e augusti.
7 500 kr
Blocket.se

Perro De Agua Español Valpar f.7/6-14

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Perron är en glad , livlig och lättlärd ras.En hund som är mycket allround och kan användas till i princip vad som helst, sällskap,agility,lydnad,jakt,mm Mycket lättskött, kräver ingen pälsvård ,förutom klippning ett par ggr. /år, fäller inte Föräldrarna är glada,stabila , hälsotestade, utställningsmeriterade Pappan är en hane som varit här i Sverige för avel i 6 månader, en underbar kille!! Han är både Svensk Utställnings Champion och World Winner-2013 Valparna säljs: *REG.SKK *Vaccinerade *Vet.besiktade *Chippade *Avmaskade Alla valparna är NAD-FREE och prcd-PRA fria Se vår hemsida, www.minnepys.se
16 000 kr
Blocket.se