Till salu inom

"omplacering tibetansk terrier tik säljes"

Kungsbacka
Idag

Dvärgpudel Bichon blandrasv...

35 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Sibirian Husky/Omplacering

14 000 kr
Blocket.se
Bräcke
Idag

Volvo bm terrier

15 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Pomchi valpar

18 000 kr
Blocket.se
Härnösand
Idag

Chihuahua-valpar

25 000 kr
Blocket.se
Nyköping
Idag

Underbara "Pomchi" valpar

23 000 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Terri 1020 Diesel

120 000 kr
Blocket.se
Ludvika
Idag

Fodervärd till hunden Elsa

14 000 kr
Blocket.se
Idag

Toy Pudel valpar

35 000 kr
Blocket.se
Täby
Idag

Tik matbord med utdragsskiva

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Värnamo

Tibetansk Terrier valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Bedårande söta Tibetansk terrier valpar säljes. Dom är leveransklara 2012-10-18 Jag vill att du har vana av tibbar sedan tidigare och dessa underbara valpar säljes till ett gott livslångt hem. 3 hanar och 2 tikar Vita med svarta tecken, samt vita med svarta och bruna tecken. Föräldrarna är supertrevliga sociala tibbar, barnkära, snälla pålitliga. Säljes som sällskapshundar. Uppfödda i hem miljö vana vid hundar samt barn. Vid leverans är valparna chippade, vaccinerade, vet besiktigade samt dolda fel försäkrade samt reggade i jbv. Valparna kan tingas mot en handpenning på 1200 :- , handpenningen betalas ej tillbaka. Mejla gärna vid intresse Endast seriöst intresserade tack! Jag är mycket noga med vart våra valpar hamnar.
12 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Coton de tulear/Tibetansk terrier

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
1 TIK KVAR! Båda föräldrarna är friska och sunda med en super mentalitet. HD-röntgade och ögonlysta. Valparna kommer bli långhåriga och lär med största sannolikhet inte att fälla hår. Blandning av det bästa från en coton och tibetansk terrier. Hon är varken störst eller minst i kullen. Uppvuxen med mamman och syskon och en katt. Valparna förväntas bli ca 30-35 cm som vuxna och väga ca 8 - 9 kg. Så söker du en perfekt sällskapshund som hänger med på det mesta är detta en hund för dig, även perfekta för tex agility och lydnad. Vid leverans är valparna vaccinerade, avmaskade, chipmärkta och veterinär besiktigade samt dolda fel försäkrade i 3 år. Med valpen följer även valp paket från royal canin och foder och skötsel instruktioner. Vid bokning av valp tas en bokningsavgift ut på 1500 kr. Leverans vecka 41 då de är 8 veckor. Jag skickar gärna mer info och bilder. Kan hämtas direkt då hon är vaccinerad, chipad, avmaskad, försäkrad. Bara veterinärbesiktning återstår.
6 500 kr
Blocket.se

Underbar tibetansk terrier 20 mån

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Vi har fått tillbaka en trevlig tibbekille ur vår egen uppfödning pga skilsmässa i hans förra familj. Lexus är en supersnäll och glad kille som gillar att bada, funkar jättebra med andra vovvar, van vid barn och katter. Han skulle passa dig som vill ha en go och glad kompis och som vill ha en rolig hund att göra saker med. Han är mycket lättmotiverad och är som de flesta tibbar väldigt smart! Han går jättebra ihop med sin kullbror och våra 4 tikar här men behöver ett eget, varaktigt och seriöst hem. han är självklart reggad i skk dvs har stamtavla! Ej fodervärd. Vill ni veta mer om denna fina kille är ni välkomna att kontakta oss! Mia & Magnus Kennel Xcel's, Rimbo 20 år med Tibetansk Terrier
7 000 kr
Blocket.se

Vi finns för lån Foderv. Dagmatte Omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Bästa hemmet söker perfekta hunden för långtidslån/delad vårdnad/passning under er semester, dagmatteskap, övertag/köp (inledningsvis i den ordningen =) ). Vi söker: Ganska liten sällskapshund på ca 5-8 kg med mjuk päls, vi tänker tex Tibetansk Spaniel, Pekingese, Bichon havanais, Cavalier king charles spaniel, Phalène/Papillon, Japanese chin, Lhasa apson... Kanke en liten tysk spets? Dock önskas ingen nakenhund, pudel eller terrier. Gärna en medelålders rumsren och färdigfostrad tik med lite leksinne kvar. Men ska ju då helst inte tugga på saker om hon blir ensam hemma en stund.. Behöver tycka om att åka bil, eller åtminstone inte bli åksjuk. Bör acceptera att bli ompysslad tex borstad och badad. Måste tåla ganska mycket barn (de är mestadels inte hemma dagtid men måste ju gå ihop ändå). Inget av barnen är hårdhänt eller elakt, de är bara sådana som älskar att klappa mycket. Givetvis finns vi vuxna som stöd för hunden och kommer skydda hennes integritet tills barnen lärt sig tyda signalerna ordentligt. Vovven bör kunna grundkommandon och helst komma på inkallning så att det går att ha henne lös när det lämpar sig. Ska gärna vara frisk/vaccinerad osv Helst inte attackera utan vara rätt cool i möten med andra hundar Älska att kela, gosa, ligga i soffan och bara mysa. Allt ovan är inte krav utan se det som önskemål. Tex är en hanhund lika välkommen men får då gärna vara kastrerad. Vi har 4 barn (som är mellan 2-10), hundvana sedan innan, gott om tid under hösten då mamma i familjen är hemma på heltid. Efter årsskiftet ligger arbetstider och skoltider omlott så hon behöver sällan vara ensam (aboslut max 4 timmar ett par förmiddagar i veckan). Vi har massor med parker och grönområden nära vår stora etagevåning i centrala Malmö, vi är aktiva med skogslek och utflykter, skämmer gärna bort med pälsvård, kloklipp hos proffs, rätt foder, aktivitetsgrad och vi har gränslöst med kärlek att ge! Har du en hund som kan passa oss ? Då är vi beredda att åka långt för att hämta! Övertag/köp blir även mer aktuellt för vår del såklart ju närmare vår drömhund hon visar sig vara så du får gärna vara öppen för detta alternativ såsmåningom.. Maila gärna ett par rader om din pälskling och vilket upplägg som du är ute efter eller om du vill veta mer om oss så hörs vi!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj