Quantcast
Till salu inom: ”

italienskt badrumsskåp 60-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Italienskt badrumsskåp av tillverkaren Carrara & Matta, C&M, i Turin i Italien. Deras skåp tillverkades på 1960-talet och märktes med C&M samt datum för tillverkning, så även detta badrumsskåp som jag säljer. Skåpet heter SPLUGA. Skåpet är mkt välbevarat och fräscht och väldigt tilltalande med sina mjukt rundade dörrar och linjer. Du kan läsa mer om C&M och deras badrumsskåp om du klickar på nedan länk till blogg form 55. http://jjform55.blogspot.se/2010/11/italienska-badrumsskap.html Måtten är 51x36x17 I priset igår även en matchande separat hylla från C&M (har en mindre liten spricka med inget direkt märkbart), samt två tidstypiska porslinslampor, en handdukshängare med en charmig lika tidstypisk orange "mammaskylt" samt handduksstång och ringar för tandborstglas. Allt för 450kronor.
TUFFT Italienskt BADRUMSSKÅP från tidigt 60-tal - här får du både design och utrymme! Skåpet är i mycket bra skick men åren har naturligtvis satt sina spår - misstänker den blekgula färgen från början varit starkare; de svarta delarna har säkert också blänkt mer och på spegeln - högst upp i kanten - täcker spegelglaset inte riktigt men hela glaset är helt! Måtten finns angivna på bilderna. Har tyvärr inte längre plats för detta fina skåp så det kan bli ditt för 250:- eller bud. Maila mig, så kontaktar jag dig så snart jag bara kan. På grund av bl.a. storleken, endast avhämtning!
Äkta 60-tals Badrumsinredning från italienska CARRARA & MATTA. (CM) (Många tror att dessa är tillverkade av BREVETTATO men det är bara en patent märkning för den nyfikne!) SKÅP (den större modellen) Gult och svart. Modell: TORINO, stämplat 1961. Spegeln har med åren fått några små fläckar i övre vänstra hörnet. Inget som stör och spegeln går att byta ut om man så vill. B. 85cm H. 48cm D. 14cm HYLLA (ovanlig!) Svart Modell: ADDA Har en kant/konsoll undertill för upphängning. B. 49,5cm D. 12,5cm HÄNGARE Gul Modell: SESIA B. 23cm D. 6,5cm Allt i fint skick och har sina relief stämplar. Fler bilder kan mailas. Paketpris 1000kr. Hämtas i Farsta.
Äkta 60-tals Badrumsinredning från italienska CARRARA & MATTA. (CM) (Många tror att dessa är tillverkade av BREVETTATO men det är bara en patent märkning för den nyfikne!) SKÅP (den större modellen) Gult och svart. Modell: TORINO, stämplat 1961. Spegeln har med åren fått några små fläckar i övre vänstra hörnet dock Inget som stör eller vi brytt oss om. B. 85cm H. 48cm D. 14cm (Tillhörande Gul hängare SESIA och svart hylla ADDA finns för intresserad) Fler bilder kan mailas. Hämtas i Farsta.