Quantcast
Till salu inom: ”

jäger maskin till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Diskmaskin

Falkenberg
Air Skier

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hello Party People! Nu är det dags att göra sig av med min trogna partypolare. Den har hängt med på ett antal tillställningar och alltid varit en succé. Vad vi talar om här är en Jägermaskin med inbygd kyl. Man skruvar av korken på 1-3 flaskor jäger och sätter dem upponer uppe på maskinen. Spriten rinner då in i maskinen och kyls. Sedan är det bara att ta fram shotsglasen och tappa upp med hjälp av tappen som sitter framtill. Detta är den perfekta maskinen för grillfesten, bastun eller helt enkelt på sängbordet. Maskinen är i kanonskick och kommer ursprungligen från en känd nattklubb i Stockholm City där den användes en kväll för ett jägerevent.
kylmaskin för jäger säljes endast använd 3 månader ny pris 5500 kr vi snabb affär 3000 kr
Stabila och masiva 60 stolar för 4500kr och 14 st bord på köpet. 2st Kylrenor för 4000kr st, b 225x38 d. Jäger kyl helt ny i kartong för 5000kr. Pizzapress CUPPONE 36CM, FÖR 25000KR.
Säljer nu min Jäger maskin, den kyler drycken och sedan är det bara att hälla upp och servera. perfekt att ha i bar eller i hemmet att bjuda på fest, snygg maskin som passar alla ställen. går tre flaskor jäger uppe på som fulls på atomatisket.
Jag gör mig av med min jägermeister maskin eftersom den inte kommer till användning och samlar damm. Fyll på Jäger, tryck igång maskinen och vänta 20 minuter. Sen har du den officiella "Jägertempraturen" på din sprit. Ingår även två Jägerglas, handduk och spillskydd Kan tänka mig att gå ner till 1500 vid snabb affär.