Quantcast
Till salu inom: ”

jahti jakt kikarsikte bxt 3-9x40 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JAKTMARKER

Danderyd
JAKTVAPEN

Danderyd
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har ett kraftigt 5,5 mm / .22 luftgevär som jag har tänkt sälja med tillhörande kikarsikte, geväret är unikt genom att dess konstruktion bygger på en justerbar gasfjäder vilket gör att den är unik i sitt slag. Specifikation för geväret Fabrikat Weihrauch HW 90 Stock Valnöt Kaliber 5,5 mm / .22 Hastighet 260 m/s Specifikation för kikarsiktet Fabrikat Eagle Eye Optik 3-9x40 Allt säljes i otroligt bra skick, bilderna i annonsen förtydligar skicket, vid frågor/intresse är ni välkomna att kontakta mig på telefon eller mail.
Objekt 205 Kikarsikte Jahti Jakt 4-16 x 56 Visning sker 2013-09-10 kl. 14:00 - 15:00 på Kompanivägen 4 i Falun Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
Mycket fint kikarsikte för all sorts jakt. Leopold med 3-9x40 i förstoring. Väldigt skarp och ljusstark kikare med ett väldigt känt varumärke Leopold som är skottfast till alla gevär. Har haft den på en Sako Hunter 338 winchester magnum och den gick väldigt rakt. Finns ej en skråma på detta kikarsikte. Lins skyddet på bilden ingår. Fint hårkors i mitten av kikaren. Fäst ringarna och baserna på bilden ingår ej men kan köpas till om behov finns. Bara kikarsiktet 2900kr Bara fästringarna original Sako / Tikka och baserna 1500kr Komplett med ringar, baser och sikte 4000kr Säljer helst rent men kan tänka mig att byta mot släpvagn fyrhjuling eller båt
Ett nytt JahtiJakt Black Series -kikarsikte för all slags villebråd, med belyst punkt i mitten av hårkorset. Siktpunkten har en 11-stegs justering för ljusstyrka. - Allroundkikare för älgjakt, fågeljakt osv. - 30mm tubdiameter. - Belysning mitt på hårkorset. - 11-stegs justering av ljusstyrkan. - 100% vattentät. - 5 års garanti. - Batteri som standard.