Quantcast
Till salu inom: ”

jahti jakt kikarsikte bxt 3-9x40 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

NYA FISKNÄT

Hudiksvall
Jaktstol

Västmanlands län
Pioneer A-777

Jämtlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har ett kraftigt 5,5 mm / .22 luftgevär som jag har tänkt sälja med tillhörande kikarsikte, geväret är unikt genom att dess konstruktion bygger på en justerbar gasfjäder vilket gör att den är unik i sitt slag. Specifikation för geväret Fabrikat Weihrauch HW 90 Stock Valnöt Kaliber 5,5 mm / .22 Hastighet 260 m/s Specifikation för kikarsiktet Fabrikat Eagle Eye Optik 3-9x40 Allt säljes i otroligt bra skick, bilderna i annonsen förtydligar skicket, vid frågor/intresse är ni välkomna att kontakta mig på telefon eller mail.
Säljer ett allround belyst kikarsikte av märket Jahti Jakt. Köpte det förra året av ABC Vildmark till min 308W studsare. Fick 2 månader senare ett dyrare och större sikte i present så nu har detta sikte fått ligga i kartongen och bara blivit liggande. Allting fungerar felfritt men ett nytt batteri behöver köpas in för belysningen. (Det gamla medföljer så det blir lätt att hitta samma modell, pris ca:39kr). Jag Betalade 1195 men kan tänka mig att sälja det för 900kr, INTE ett öre mindre. På bilden ser ni el-tejp som sitter på tuben som skyddat siktet från repor vid monteringen. Kan skickas med Buss-Gods mot betalning när ni hämtar ut siktet. Mig når ni endast via Mail då jag blivit nerringd om tidigare annonser.
Objekt 205 Kikarsikte Jahti Jakt 4-16 x 56 Visning sker 2013-09-10 kl. 14:00 - 15:00 på Kompanivägen 4 i Falun Priset i annonsen är ett uppskattat marknadsvärde och slutpriset kan bli både högre och lägre beroende på budgivning. Om du klickar på länken nedan kommer du till Kronofogdens Auktionstorg där du hittar fullständig information om tid och plats för visning och om objektet säljs på auktion eller anbud.
Ett nytt JahtiJakt Black Series -kikarsikte för all slags villebråd, med belyst punkt i mitten av hårkorset. Siktpunkten har en 11-stegs justering för ljusstyrka. - Allroundkikare för älgjakt, fågeljakt osv. - 30mm tubdiameter. - Belysning mitt på hårkorset. - 11-stegs justering av ljusstyrkan. - 100% vattentät. - 5 års garanti. - Batteri som standard.