Quantcast
Till salu inom: ”

jakt koja säljes

NYA FISKNÄT

Hudiksvall

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi kan erbjuda jakt från fina vak kojor på totalt 19 st åtlar. Åtlarna är välbesökta. Det är automatisk utfodring och daglig tillsyn av åtlarna. boende kostar 400 per man o natt.Observera att det inte är någon avgift för kött eller trofé.en GRIS ingår i priset Den som önskar kan sälja köttet till uppköpare. Kyld viltdepå finns på gården. Pris: = SEK. 1500 sek per person/dag mejla gert så ringer jag upp o bokar en tid
Jaktkojor enligt bild. Storlek 120x120 cm Höjd 190 cm vikt ca 80 kg Bild 1: Tillverkad i konstruktionsplywood, grundmålad (oljefärg). Skjutlucka i plexiglas. Pris: 3495 SEK inkl moms Bild 2: Tillverkad i vattenfast plywood och stomme i tryckt virke (NTR-AB). Skjutlucka i plexiglas. Pris: 4495 SEK inkl moms Båda modellerna levereras med bärarmar som går att montera bort. Jaktkojorna levereras omonterade, montering görs med vagnsbult som ingår i priset. Det tar ca 15 min för 1 person att montera en koja.
Säljer min jaktkoja (Lyckselevagn) sedan 10 år tillbaka. Bromsad vagn men ej besiktad. Fint skick. 2 sängar med bord och stolar. Jag har värmt vagnen med Podkamin (lysfotogen) modell mindre. Lagat mat på ett gasolkök. Renoverad: Nytt tak, Nytt hammarband, nytt i alla hörn. Har stått under "carport" sedan renoveringen. Kan kopplas till 220V eller 12V för belysning. Lysrör (LED) 2W, Lysrör 220V Bilradio med högtalare. Nya däck! "Carport" medföljer. Bra för uppställning under vintern
Doftdöljare - Ekollon Kombinera både ett lock-medel med en odör-luktdödare. Denna spray sprayas runt dig i gömslet, kojan, tornet etc (ej på kläder) Luktar ekollon. Bra till att locka till sig, framför allt vildsvin som ju älskar ekollon mest av allt!! Vildsvinen söker tack vare att ekollon innehåller så mkt näringsämnen, aktivt efter ekollon och det är kanske det absolut bästa lockmedlet! Detta såg vi i Blekinge bevis på 2009, som var ett av de extrema ekollonåren vi haft och de gick nästan inte alls på åtlarna. innehåller ca 1 dl.
Vakkoja byggd i dubbelspontad 45mm virke, isolerad i golv och tak med kutterspån, ingen "gullfiber vittring"! Skjutgluggar på 3 sidor med plexiglas som skjuts åt sidan. Stor nog att rymma en säng. Pris: 11 000kr Hundkoja, även den byggd i dubbelspontad 45mm virke. isolerad i golv och tak med frigolit. plexiglas vid ingång, mellanvägg i kojan, öppningsbart tak för smidig skötsel. Pris: 4000kr Paketpris vakkoja och hundkoja: 13 000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.