Quantcast
Till salu inom

"jakt kräftfiske arrende säljes"

Butik Blekinge län
Idag

kikarsikten

6 500 kr
Fyndtorget.se
Butik Norrbottens län
Idag

Hundbur

1 200 kr
Fyndtorget.se
Butik Olofström
Idag

Vapenskåp

3 800 kr
Fyndtorget.se
Butik Norrbottens län
Idag

Astro 220

1 200 kr
Fyndtorget.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jakt och Kräftfiske arrende

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Fin jakt i ett skifte med skiftande bestånd grand och blandskog om 50ha, ca 5 ha ängsmark,i skiftet finns en damm om 0,5ha med kräftor. Riklig tillgång på vildsvin möjlighet till åtel. Sista åren har fällts flera brons horn. Räv och hare finns det också gott om. Vi värnar om bestånden så viltvård är en obligatorisk del av jakten, ser därför gärna ett arrende avtal på 3-5 år. Vid kräftdamm finns jaktstuga på ca 35 kvm för övernattning, utrustad med spis. 3 mil norr om Kristianstad.
20 000 kr
Blocket.se

Önskar arrendera kräftfiske

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hej! Vore kul att få fiska kräftor men jag har tyvärr inte tillgång till kräftfiskevatten. Gärna ett arrende eller att jag betalar per gång, 2-3 gånger per år. Vore ju även kul med "napp" så om det finns kräftor så är det ju bra! :) Närheten av Svärtinge eller Finspång. Med vänlig hälsning, Erik Ärlebäck 0702-032001
0 kr
Blocket.se

Kräftvatten

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Söker efter bra arrende för kräftfiske tills mitten av sep,kan även tänkas köpa kräftor tills mitten av sep. Provfiske med åter utsläpp är ett krav.. Gärna i Östergötland men allt av intresse..
30 kr
Blocket.se

Kräftfiske

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker efter bra arrende för kräftfiske stort eller litet i Slåne, men allt är av intresse.. Provfiske med åter utsläpp är ett krav.
123 kr
Blocket.se

Spännande kräftfiske uthyres

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i Igår
Spännande & roligt kräftfiske uthyres. Mycket fiske vatten att fiska av. Gott om kräftor. Finns runt Vetlanda. Hyr hela året, eller bara någon vecka. Hör gärna av er om ni är intresserad. Plats & pris. Sökord. Signal kräftor , arrende. Kräftvatten, kräftor.
10 kr
Blocket.se