Quantcast
Till salu inom: ”

jakt kräftfiske arrende säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Wobbler mm

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin jakt i ett skifte med skiftande bestånd grand och blandskog om 50ha, ca 5 ha ängsmark,i skiftet finns en damm om 0,5ha med kräftor. Riklig tillgång på vildsvin möjlighet till åtel. Sista åren har fällts flera brons horn. Räv och hare finns det också gott om. Vi värnar om bestånden så viltvård är en obligatorisk del av jakten, ser därför gärna ett arrende avtal på 3-5 år. Vid kräftdamm finns jaktstuga på ca 35 kvm för övernattning, utrustad med spis. 3 mil norr om Kristianstad.
Hej! Vore kul att få fiska kräftor men jag har tyvärr inte tillgång till kräftfiskevatten. Gärna ett arrende eller att jag betalar per gång, 2-3 gånger per år. Vore ju även kul med "napp" så om det finns kräftor så är det ju bra! :) Närheten av Svärtinge eller Finspång. Med vänlig hälsning, Erik Ärlebäck 0702-032001
Söker efter bra arrende för kräftfiske tills mitten av sep,kan även tänkas köpa kräftor tills mitten av sep. Provfiske med åter utsläpp är ett krav.. Gärna i Östergötland men allt av intresse..
Söker efter bra arrende för kräftfiske stort eller litet i Slåne, men allt är av intresse.. Provfiske med åter utsläpp är ett krav.
Spännande & roligt kräftfiske uthyres. Mycket fiske vatten att fiska av. Gott om kräftor. Finns runt Vetlanda. Hyr hela året, eller bara någon vecka. Hör gärna av er om ni är intresserad. Plats & pris. Sökord. Signal kräftor , arrende. Kräftvatten, kräftor.