Quantcast
Till salu inom: ”

kåta kvinnor över 40 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

4 dvd filmer

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1998 N&K. Inbunden, skyddsomslag, 309s. 23x22cm, 950g. Mycket gott skick. ISBN 9127072738 Varför krigar män? Är kvinnor fredligare? Hur ser den kvinnliga ondskan ut? Det kvinnliga modet och offerviljan? Varför är kvinnor beredda att offra sina söner? Hur känns det att vara svensk småbarnsmamma i Israel och vänta på att missiler med kemiska krigsspetsar skall slå ned?Anita Goldman angriper kombinationen kvinnor och krig från alla vinklar i alla tider. Besatt, rasande, självutlämnande, humoristisk och oändligt sorgsen undersöker hon mytologiska amazoner, historiska krigardrottningar, kvinnliga terrorister, officerare och krigsförbrytare. Hon berättar om kvinnan som hon framstår i soldatens blick: den han offrar sig för och försvarar ? den som samtidigt är hans främsta offer. Med samma kompromisslösa iver borrar sig Anita Goldman in i sitt eget liv: som ung pacifist i Sverige, som småbarnsmamma i Israel, som hustru till en elitsoldat, som feministisk författare i ett patriarkalt och krigförande land.
handbok för yrkes- och vardagslivets små och stora förförhandlingar, samtal och diskussioner. Oavsett på vilken sida om förhandlingsbordet vi sitter behöver vi veta hur vi når överenskommelser där båda parter känner sig som vinnare. Förhandla, KVINNA! lär dig förhandlingens grunder och lotsar dig igenom de olika skedena. Den går steg för steg från start till mål på ett mycket strukturerat och lättbegripligt sätt. Du får tips, idéer, checklistor och annat du behöver för att genomföra en förhandling och nå lyckade resultat. Författare: Ann Falkinger Illustratör: Christina Alvner Illustratör: Gunilla Dahlgren Förlag: Annfa utbildning Bandtyp: Inbunden, Språk: Svenska Utgiven: 200310, Antal sidor: 213
Hammarström & Åberg, 1990 Limhft, mjuka pärmar, 96s. 150g. Gott skick. ISBN: 9176381323 Baksidestext: I den här boken hittar du det du alltid har letat efter och alltför sällan funnit: visdomsord med konkretion och skärpa. Kvinnor från olika tider och länder står för dem. Drottning Victoria av England och Dorothy Parker till exempel. Britt Edwall, Mistinguett, Mae West, Märta Tikkanen, Rita Mae Brown och madame de Sévigné. Tankar om livet som kvinna blandas med hejdlöst förtal av det manliga släktet, oanständiga vitsar med beska sanningar, malört med honung. Mycket nöje!
Geraldine Brooks kommer till Kairo som utrikeskorrespondent för en amerikansk tidning. Hennes egyptiska assistent, Sahar är en modern modemedveten ung kvinna, med förkärlek för skyhöga stilettklackar. En morgon dyker hon plötsligt upp i ett formlöst fotsitt plagg och med håret dolt under en hårt knuten sjal. Bestört över förvandligen beslutar sig Geraldine Brooks för att undersöka vilka mekanismer som ligger bakom dem. Vilken är förklaringen till silams ökand inflytande i många muslimska länder? Läsaren får möta kvinnor i de mest skiftande miljöer, från eriitreanska gerillasoldater och saudiska kvinnor som demonstrerat för rätten att köra bil. till drottning Noor av Jordanien, i en mångfaccetterad och djuplodande granskning av islam förr och nu sett ur ett kvinnoperspektiv. RICHTER 1996. Förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 285 sidor. Bra skick. ISBN 91-7707-217-0
Mentorn. 1986, 326 s, dek ppband". Den lockande, den mystiska, den annorlunda.. Det är en roll som oftast spelas av kvinnogestalter i litteraturen. Men inte här. Här är mannen gåtan och det är den amerikanska journalisten Elizabeth Fishel - författare till den i USA så uppmärksammade boken Sisters - som hjälper oss att med sin bok Männen i en kvinnas liv lära känna och förstå honom. Med hjälp av inträngande intervjuer och av kända och okända kvinnors självbiografier definierar hon på ett överskådligt sätt de olika gestalter som män tar sig i en kvinnas liv: Fadern, Älskaren, Maken, Mentorn. Och under läsningens gång blir alla dessa män en spegling av vår egen uppsättning mansgestalter.. En kvinna får sina attityder till män och manlighet från sin far, och det är också han som formar hennes inställning till arbete, makt.