Quantcast
Till salu inom: ”

axla human power crosstrainer xct 40 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min crosstrainer på grund av att vi fått ett gym på jobbet och att jag inte längre tränar hemma. Crosstrainern är av modell större och är väldigt robust, stabil och tystlåten, även vid lite större motstånd, då motståndet är magnetiskt och inte av en rem. Jag köpte crosstrainern i vintras, använd max 20 gånger och är väldigt välskött. Köpte den för 3000 (orginalpris 6000, fick den för halva priset pga ägarbyte från Sportex till Team Sportia). Hittade en annons på blocket på en likadan för 2500:- men om den hämtas färdigmonterad så blir priset 2200:-! Förutom själva maskinen ingår också såklart korrekt strömadapter, samt ett års garanti (garantin gäller för Team Sportia) och kvitton. Länk till bruksanvisning: http://www.sportex.se/pub_docs/files/manualer/407006.pdf För frågor, ring mig gärna!
Använd ca 2-3 ggr. Mycket bra skick. I nuläget ligger den nermonterad för vi flyttade den in till stan, detta underlättar för er därför har vi valt att inte montera den igen. Om ni vill ha en bild på delarna så kan ni skicka ert mobilnummer så mms:ar jag det till er. Nypris: ca 4000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Axla Crosstrainer Human Power XCT 40 då jag köpt gymkort och kommer inte träna hemifrån. Den har alla funktioner man kan tänka sig, och är den absolut bästa crosstrainern i sin prisklass. Den är stabil och har otroligt hög kvalité, är mer än nöjd med denna crosstrainer. Köptes för ca 5-6 tusen för 2-3 år sedan, alltså är den inte gammal alls, och säljs för 3000kr. Jag säljer ej för lägre pris än detta då den är så gott som ny. Finns inga fel på den alls. Kan hämtas upp på söder!:) Smsa/ring 0705638726 eller mejla!
Crosstrainer XCT 40, Axla human power från Sportex.
Märke: Axla human power Färg: svart och grå Utsträckt längd ca 155 cm Inköpt januari 2010 I mycket gott skick och med många funktioner. Manual medföljer