Quantcast
Till salu inom: ”

kvinna säljes

Tidigare annonser till salu

Skick: Mycket gott. Inbunden. Richters Förlag 1986 Storlek: 188 x 120 mm Antal sidor: 318. En vacker och ömsint roman som handlar om den ovanligaste av alla trianglar: en make, en hustru och "den andra kvinnan", som de båda behöver av helt olika anledningar och på helt olika sätt. br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
Ellerströms. 2006 (Polen). Hft. 142, [2] s. Glest illustrerad. ISBN: 91-7247-152-2. "Ett hittills praktiskt taget okänt kapitel i Artur Lundkvists liv, omnämnt av hans biografer och av honom själv mera i förbigående, är kärleksförhållandet till en kvinna som han mötte på hösten 1933 och sedan var tillsammans med i närmare tre år. Den kvinnan var Lasse Söderbergs mor. Utifrån en diger samling brev försöker han klarlägga relationens olika faser och komma underfund med i vilken mån den påverkade honom själv."
Fischer & Co 1992. Dekorerat förlagsband. 193 sid. ISBN: 91-7054-869-2. - Mkt gott skick, gulnande bladkanter.- "Denna bok handlar inte om sex, däremot om kärlek. Det är en bok som kommit till för att skapa balans i könsrollsdebatten. Cecilia von Melen ifrågasätter bl a en av debattens mest omhuldade föreställningar, den om kvinnan som god, klok och kärleksfull och mannen som ömsom brutal, ömsom hjälplös. Maktbehovet finns hos alla människor, menar hon. Det är bara medlen som är olika. Kvinnor använder sig ofta av manipulation och utpressning för att nå sina syften. Många kvinnor tar frivilligt och omedvetet på sig offerrollen, för att sedan lägga skulden för sin situation på männen."
Klassiskt om och med kvinnohumor. Inbunden, liten skada på bokryggens övre del (ca 1 cm), omslag med nötta hörn och vid ryggen, annars mycket bra skick. vid ryggen, påverkar ej bindningen. I övrigt bra skick. Pris satt med hänsyn till skadan. 207 s, folioformat. Prisma, 1983. För frakt tillkommer 58 kr. Ytterligare en tunn bok i större format, en normalstor inbunden eller 1-3 pocket (beroende på sidantal) kan skickas med för samma fraktkostnad - göra gärna en förfrågan före beställning.
Pocket. 110 g. ISBN: 9174485806. 194 s. Litteraturfrämjandet. 1990. Ingår i serien en bok för alla. fint skick dock veck på frampärmen och smutsfläck. Innehåll: Om liv och död.OM män och kvinnor. OM kärlek och sex äktenskap och barn. OM vän och fiende ond och god. Om fattig och rik pengar och affärer. Om framgång och ära smicker och förtal. Om sanning och lögn last och dygd Om dumhet och klokhet mod och feghet. Om utseende flärd och fåfänga. Om arbete möda och lättja. Om konst och skapande. Om historia och politik krig och fred Levnadsregler och goda råd Spridda tankar. Register