Till salu inom

"kåta äldre kvinnor östergötland säljes"

Motala
Igår

Honda Pan European

40 000 kr
Blocket.se
Söderköping
Igår

Albin 25 de luxe 1974

89 000 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Bmw 16 tum

600 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

BMW 318 i Touring ,Automat,...

64 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

BMW 320 d xDrive Gran Turis...

329 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Stokke Xplory

4 000 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Ocicat kattungar

13 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
Igår

2 Rullgardiner 130 & 140 cm...

40 kr
Citiboard
Norrköping
Igår

Stor gatsten Storgatsten Gamla

500 kr
Blocket.se
Finspång
Idag

Marantz NR1509

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Skötsam äldre kvinna söker möblerad lägenhet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej. Jag är en äldre kvinna 53 år som snarast behöver än möblerad lägenhet. Jag har fått jobb i Stockholm som personlig assistent, men bor i Blekinge. Är ansvarsfull, pålitlig och utan betalningsanmärkningar, skötsam med fast inkomst. Kommer jobba mycket helger och tänker tillbringa mina lediga dagar i Blekinge, så inga fester eller hög musik från mig. Söker en etta eller tvåa med rimligt avstånd till Södra station där jag fått jobb. Alla områden av intresse, gärna längre tid. Kontakta mig på telefon eller mejl snarast. Med vänlig hälsning Susanne
0 kr
Blocket.se

Statist : Äldre kvinna i åldern 65-80 år sökes till Gondolen!

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Chamdin & Stöhr Film och långfilmen Gondolen söker en äldre kvinna i åldern 65-80 år för en scen som utspelar sig i en trappuppgång. Inspelningen sker onsdagen den 10 okt från ca. kl. 09:30-17:00. Ersättningen är 400 kr. Med vänlig hälsning Magnus Bengtsson Statistansvarig Chamdin & Stöhr Film Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se

Statist : Äldre kvinna som vill agera flanör sökes till långfilmen Gondolen!

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Chamdin & Stöhr och långfilmen Gondolen söker en äldre kvinna, som vill agera flanör. Inspelningen sker tisdagen den 6 nov från ca. kl. 08:30-15:00. Ersättningen är 400 kr och vi bjuder på lunch om inspelningen överskrider en halvdag. Med vänlig hälsning Magnus Bengtsson Statistansvarig Chamdin & Stöhr Film Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se

Kvinna m fast inkomst söker äldre lägenhet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Kvinna på 33 år med fast inkomst söker en äldre lägenhet med tidstypiska detaljer för långsiktigt boende. Jag är intresserad av förstahandskontrakt, 1:a, 2:a eller 3:a. Jag trivs i och uppskattar äldre miljöer mycket med detaljer såsom stuckaturer, kakelugn, spegeldörrar. Jag har fast inkomst, inga betalningsanmärkningar och rök- och djurfri. Är en lugn, trevlig och ordentlig person, gillar inredning, historia och kultur, och tar väl hand om den lägenhet jag bor i! Jag lämnar gärna mer information om mig själv och referenser från arbetsgivare och hyresvärdar om så önskas! Kan flytta omgående. Ser fram emot att höra av er! Bästa hälsningar
6 000 kr
Blocket.se

Skådespelare : Äldre Kvinna sökes för filminspelning av reklamfilm 14-15 maj, Lön: 3000 kr

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Äldre kvinna till inspelning av reklamfilm, 14-15 maj. (Reklamfilmen är för försäkringsbolag och kommer endast visas utomlands) Personen skall framstå "damig" och agera i rollen som "mormor", en stilig och sofistikerad kvinna. Tidigare erfarenhet som skådespelare uppskattas. Yrkeskategori: Skådespelare Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
0 kr
Metrojobb.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj