Quantcast
Till salu inom: ”

kaninbur jula säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

4 längder

Trollhättan
ljusstake

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har tre jättefina kaniner som växer väldigt fort. Musli har hunnit bli 19v. De två andra - Dagny och Leif - är 13 v. Dessutom har vi tre små kaninungar som är leveransklara vid jul - dessa är inte med på bilderna. Alla är korsning mellan lejonhuvad teddykanin och löwen. Denna ras är en lugn och social ras och passar därför mycket bra som barnkanin. Vi önskar komma till nya hem så snart som möjligt. Priset är inte alls viktigt utan det viktiga är att vi hittar bra hem. Obs! Bilderna är inte de allra bästa - vi är mycket sötare i verkligheten. Vi har någon kaninbur som kan ingå i priset för den som tingar först.
Komplett dockhus med massor av tillbehör! Några år på nacken men kan lekas med mååånga år till! Här finns 3 våningar och balkong, med tillbehör till alltifrån kök, badrum, allrum, sovrum. (Lampor, tavlor, tv, öppen spis, gitarr, piano, säng, stolar, bord, kastruller, hundsäng och hundar osv. osv.) I trädgården finns komplett staket runt om med såväl gunga, rutchkana, tält, sovsäckar, hängmatta, sandlåda, kaninbur, kanin, grill osv. osv. I det här huset bor ett nygift par, 3 barn/ungdomar och en liten bebis :) Det finns också julgran, julbock och ljusstake så de kan fira jul tillsammans.
För utomhus bruk I gott skick Köpt på jula.
1 st utebur säljes, Inköpt på Jula. 750:- ( se bild) 1 st innebur, perfekt vid urstädning av uteburen. 500:-
Teddytassens Kanin & Gårdsbutik - Billigast i Sverige på det mesta som hör kanin & marsvin till. PRISGARANTI Hittar du mot förmodan någon produkt billigare någon annanstans får du samma pris eller lägre hos oss! Vi har även 9 st superklipp som är extra extra billiga just nu! Se hemsidan för aktuella erbjudanden. Välkommen in i webbshoppen: www.teddytassen.se/webbshop Bland våra 700 PRODUKTER för kanin & marsvin hittar du tex: - 2p fröstänger, flera märken och smaker, tex Honung15:- - Toalettspade med sil, fungerar både till spån och kattsand 20:- - Transportbur Travel Pet 47,5 cm. Enkel att öpnna med en hand! Blå/svart 140:- - Kaninhinder Oxer 10 pinnar! 295:- - Kaningrotta, snyggt designad som är böjbar till 9 olika former. 65x40 cm 165:- Vi skickar paket till hela Sverige hem till dörren eller till ditt närmaste ombud. För att få reda på eventuell fraktkostnad, lägg till produkter i kundkorgen i webbshoppen (går att ta bort igen såklart) så uppdateras frakten automatiskt. Frakt från 20:- Vår fysiska butik ligger i Nol, 3 mil norr om Göteborg. Se hemsidan för öppettider och vägbeskrivning. www.teddytassen.se Webbshoppen har öppet dygnet runt! Välkomna önskar Sofie & Christer! www.teddytassen.se/webbshop GOD JUL!