Till salu inom

"kaninbur jula säljes"

Uppsala
Idag

Kaninbur och tillbehör

600 kr
Blocket.se
Boden
Idag

Kaninbur

300 kr
Blocket.se
Varberg
Idag

Vedmaskin kap/klyv

18 500 kr
Blocket.se
Söderhamn
Igår

Kaninbur

500 kr
Blocket.se
Gotlands län
Idag

Fyrklövern Gammeldags Jul T...

1 500 kr
Blocket.se
Åmål
Idag

Lövuppsamlare

1 100 kr
Blocket.se
Askersund
Idag

Stegborr

1 800 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Byggställning

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jättefina kaniner

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har tre jättefina kaniner som växer väldigt fort. Musli har hunnit bli 19v. De två andra - Dagny och Leif - är 13 v. Dessutom har vi tre små kaninungar som är leveransklara vid jul - dessa är inte med på bilderna. Alla är korsning mellan lejonhuvad teddykanin och löwen. Denna ras är en lugn och social ras och passar därför mycket bra som barnkanin. Vi önskar komma till nya hem så snart som möjligt. Priset är inte alls viktigt utan det viktiga är att vi hittar bra hem. Obs! Bilderna är inte de allra bästa - vi är mycket sötare i verkligheten. Vi har någon kaninbur som kan ingå i priset för den som tingar först.
50 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Krokom

Lundby dockhus: 3 vån, trädgård + massor av t

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Komplett dockhus med massor av tillbehör! Några år på nacken men kan lekas med mååånga år till! Här finns 3 våningar och balkong, med tillbehör till alltifrån kök, badrum, allrum, sovrum. (Lampor, tavlor, tv, öppen spis, gitarr, piano, säng, stolar, bord, kastruller, hundsäng och hundar osv. osv.) I trädgården finns komplett staket runt om med såväl gunga, rutchkana, tält, sovsäckar, hängmatta, sandlåda, kaninbur, kanin, grill osv. osv. I det här huset bor ett nygift par, 3 barn/ungdomar och en liten bebis :) Det finns också julgran, julbock och ljusstake så de kan fira jul tillsammans.
1 500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Södertälje

Kaninbur

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
För utomhus bruk I gott skick Köpt på jula.
500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Härnösand

Kaninbur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
1 st utebur säljes, Inköpt på Jula. 750:- ( se bild) 1 st innebur, perfekt vid urstädning av uteburen. 500:-
500 kr
Blocket.se

Kaninburar samt tillbehör med prisgaranti

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Teddytassens Kanin & Gårdsbutik - Billigast i Sverige på det mesta som hör kanin & marsvin till. PRISGARANTI Hittar du mot förmodan någon produkt billigare någon annanstans får du samma pris eller lägre hos oss! Vi har även 9 st superklipp som är extra extra billiga just nu! Se hemsidan för aktuella erbjudanden. Välkommen in i webbshoppen: www.teddytassen.se/webbshop Bland våra 700 PRODUKTER för kanin & marsvin hittar du tex: - 2p fröstänger, flera märken och smaker, tex Honung15:- - Toalettspade med sil, fungerar både till spån och kattsand 20:- - Transportbur Travel Pet 47,5 cm. Enkel att öpnna med en hand! Blå/svart 140:- - Kaninhinder Oxer 10 pinnar! 295:- - Kaningrotta, snyggt designad som är böjbar till 9 olika former. 65x40 cm 165:- Vi skickar paket till hela Sverige hem till dörren eller till ditt närmaste ombud. För att få reda på eventuell fraktkostnad, lägg till produkter i kundkorgen i webbshoppen (går att ta bort igen såklart) så uppdateras frakten automatiskt. Frakt från 20:- Vår fysiska butik ligger i Nol, 3 mil norr om Göteborg. Se hemsidan för öppettider och vägbeskrivning. www.teddytassen.se Webbshoppen har öppet dygnet runt! Välkomna önskar Sofie & Christer! www.teddytassen.se/webbshop GOD JUL!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj