Quantcast
Till salu inom: ”

blocket kaninbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bild 1: Hamsterbur i väl skick. Plast botten med galler tak.Mått: 57 cm lång, 33 cm bred och 26 cm med tak. Bild 2: Tillbehör till hamsterburen. Vattenhållare, två matskålar, toalett, mat, Spån, sand och hus. Bild 3: Kaninbur. Plast botten med galler tak. På sidorna på galler taket är det plast p.g.a. att spånet inte ska skvätta ut på golvet. Mått: 52 cm bred , 115 cm lång och 44 cm hög med tak. Priser: Hamsterbur med tillbehör 300kr Kaninbur med tillbehör 300kr Telefon: Heidi 0736846368 Caroline 0768379877
Utekaninbur, mått: B = 75, L = 200, H = 60 cm. Buren har brun trälaserad stomme med lite grövre hönsnät. En kanin har bott där utan att gnaga sig ut. Buren har en öppen del med nät i botten och en del med tak, väggar och golv. Buren är väldigt praktisk, då taket på innerdelen går att lyfta bort samt att det är en dörr och att nät taket är en lucka. se bild. 200 kr eller bud Jonas
På grund av tidsbrist kan jag inte längre ge mitt marsvin Jackie den tid och uppmärksamhet hon förtjänar, och därför säljer jag nu henne. Jackie är ett år gammal, pratglad och tam. Jag vill att hon ska komma till ett kärleksfullt hem där man kan ge henne mycket uppmärksamhet och helst ska ni ha ett eller flera marsvin till så att Jackie inte blir så ensam. Pris: Endast Jackie samt hennes mat (pellets, hö, flytande c-vitamin): 300 kr Jackie samt hennes bur (stor kaninbur) och mat: 700 kr Vid intresse, ring!
Terrarium för mindre ödla, ex Geckoödla (värmematta medföljer. 500kr Fyra kaninburar säljes, bur på ben (bild) 450 kr, har en likadan som är lite mindre för 250kr. Större sommarbur med vattentätt skiva som går lyfta av som tak, (bild) 300 kr. Bur som står på marken (ej bild) 150 kr. Akvarium, komplett med lila stenar, pump och doppvärmare, 300 kr. Finns i Bureå, Terrarium och akvarium kan transporteras till stan.
Säljer mina älskade kaniner Velvet och Opal på grund av flytt. Stamtavla finns. De är tre år gamla, Opal är gyllenbrun, Velvet är vit och de har båda blå ögon. Båda kaninerna är keliga, tycker om att hoppa och skutta och är väldigt lätthanterliga. Kaninerna bor ute året om. Jag säljer dem bara till seriösa köpare som lägger ner mycket tid och tar väl hand om dem. Kaninerna har varit tillsammans sedan födseln och därför säljer jag dem inte var för sig, utan bara tillsammans. Tillbehör, kaninbur och kompostgaller ingår. Ring eller smsa vid intresse.