Allt till salu inom "blocket kaninbur"

Sortering:
Järfälla
Idag

ÄNGELHOLM Deluxe 120 Fast p...

2 500 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Vita stolar, Vittra/Eames-stil

1 000 kr
Blocket.se
Perstorp
Igår

4 kycklingar av stor brahma

100 kr
Blocket.se
Alingsås
Igår

Brooklyn matbord

9 200 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Kartell pall

1 700 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Kaninbur

500 kr
Blocket.se
Lomma
Idag

Kaninhus 3x2 m med fyra kan...

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Göteborg

Kolla hit Billiga Burar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Bild 1: Hamsterbur i väl skick. Plast botten med galler tak.Mått: 57 cm lång, 33 cm bred och 26 cm med tak. Bild 2: Tillbehör till hamsterburen. Vattenhållare, två matskålar, toalett, mat, Spån, sand och hus. Bild 3: Kaninbur. Plast botten med galler tak. På sidorna på galler taket är det plast p.g.a. att spånet inte ska skvätta ut på golvet. Mått: 52 cm bred , 115 cm lång och 44 cm hög med tak. Priser: Hamsterbur med tillbehör 300kr Kaninbur med tillbehör 300kr Telefon: Heidi 0736846368 Caroline 0768379877
300 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Gävleborgs län

Praktisk kaninbur

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Utekaninbur, mått: B = 75, L = 200, H = 60 cm. Buren har brun trälaserad stomme med lite grövre hönsnät. En kanin har bott där utan att gnaga sig ut. Buren har en öppen del med nät i botten och en del med tak, väggar och golv. Buren är väldigt praktisk, då taket på innerdelen går att lyfta bort samt att det är en dörr och att nät taket är en lucka. se bild. 200 kr eller bud Jonas
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Långhårigt supergulligt marsvin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av tidsbrist kan jag inte längre ge mitt marsvin Jackie den tid och uppmärksamhet hon förtjänar, och därför säljer jag nu henne. Jackie är ett år gammal, pratglad och tam. Jag vill att hon ska komma till ett kärleksfullt hem där man kan ge henne mycket uppmärksamhet och helst ska ni ha ett eller flera marsvin till så att Jackie inte blir så ensam. Pris: Endast Jackie samt hennes mat (pellets, hö, flytande c-vitamin): 300 kr Jackie samt hennes bur (stor kaninbur) och mat: 700 kr Vid intresse, ring!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerbottens län

Kaninburar, terrarium, akvarium

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Terrarium för mindre ödla, ex Geckoödla (värmematta medföljer. 500kr Fyra kaninburar säljes, bur på ben (bild) 450 kr, har en likadan som är lite mindre för 250kr. Större sommarbur med vattentätt skiva som går lyfta av som tak, (bild) 300 kr. Bur som står på marken (ej bild) 150 kr. Akvarium, komplett med lila stenar, pump och doppvärmare, 300 kr. Finns i Bureå, Terrarium och akvarium kan transporteras till stan.
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Båstad

Söta kaniner + bur och tillbehör

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer mina älskade kaniner Velvet och Opal på grund av flytt. Stamtavla finns. De är tre år gamla, Opal är gyllenbrun, Velvet är vit och de har båda blå ögon. Båda kaninerna är keliga, tycker om att hoppa och skutta och är väldigt lätthanterliga. Kaninerna bor ute året om. Jag säljer dem bara till seriösa köpare som lägger ner mycket tid och tar väl hand om dem. Kaninerna har varit tillsammans sedan födseln och därför säljer jag dem inte var för sig, utan bara tillsammans. Tillbehör, kaninbur och kompostgaller ingår. Ring eller smsa vid intresse.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj