Quantcast
Till salu inom

"newfoundland tik 2år omplacering säljes"

Idag

Bichon hane för parning

Blocket.se
Idag

Amstaff mix 13 v

13 000 kr
Blocket.se
Nybro
Idag

American Bully avelshar

8 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Omplacering amstaff 5 mån

15 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

American Bully/Amstaff

Blocket.se
Hylte
Idag

Podengo Portugues

Blocket.se
Karlstad
Idag

Västsibirisk laika valpar

9 000 kr
Blocket.se
Idag

A 45 S AMG premium plus

590 000 kr
Blocket.se
Gnesta
Idag

Två nymfparakiter

2 500 kr
Blocket.se
Eskilstuna
Idag

Volkswagen Passat Variant 1...

58 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Omplacering av 2årig tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi behöver omplacera våran tik. Hon är en blandning mellan Rottis/schäfer. Hon bör inte komma till en barnfamilj. Hon är jättemysig och vill gärna ligga i sängen eller soffan. Hon kan lämnas själv kortare stunder. Men när man är ute och går skäller hon på det mesta. Väldigt vaktig och kan göra utfall. Så den som är intresserad av våran tik måste förstå vad det här innebär. Men du/ni som kan,har tiden så kan ni få en underbar hund.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Amstaff tik 2 år

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
har efter en hel del övervägande kommit fram till att min lilla fis inte får tiden hon behöver då ja jobbar 2 skift och är iväg mycket. hon är 2 år o jag köpte henne som omplacering för några månader sen. inne är hon en pärla, väntar alltid på varsegod med maten osv. funkar fint med barn i alla åldrar och kan va hemma själv ett par timmar utan problem. behöver dock en van förare vid promenader då förra ägarna inte vågade promenera henne så har hon inte lärt sig att möta andra hundar och bara gå förbi utan drar då väldigt mycket o vill fram. han hundar e inga problem men vissa tikar gör hon utfall emot. katter o annat som är litet o fluffigt o springer jagar hon och ser som leksaker. RING vid intresse. mvh Susanna
1 500 kr
Blocket.se

Schäfer tik 2år omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag är en schäfer tik på snart 2år som är väldigt snäll mot alla människor och andra hundar. Men jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig när jag möter någon eller när någon kommer hem till mig därför skäller jag väldigt högt och länge! Detta har min matte försökt träna bort utan att lyckas därför söker jag nu en ny ägare med mycket tid och kunskap, då detta beteendet inte fungerar i min familj. Så har du vad du tror behövs för att hjälpa mig så skicka ett mejl till min matte och berätta lite om dig själv så kan vi kanske träffas och se hur det känns!
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvsborg

Newfoundland tik 2 år omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På grund av ändrade hemförhållanden, måste jag göra mig av med min fina Newfoundland tik. Hon är renrasig, papper finns. Hon ÄLSKAR att bada. Är fantastiskt snäll, van vid barn. Skriv en rad om dig själv om du är intresserad, viktigt för mig att hon flyttas till någon bra.
3 000 kr
Blocket.se