Quantcast
Till salu inom: ”

newfoundland tik 2år omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

2 tikar

Laholm
akita inu

Upplands-Väsby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi behöver omplacera våran tik. Hon är en blandning mellan Rottis/schäfer. Hon bör inte komma till en barnfamilj. Hon är jättemysig och vill gärna ligga i sängen eller soffan. Hon kan lämnas själv kortare stunder. Men när man är ute och går skäller hon på det mesta. Väldigt vaktig och kan göra utfall. Så den som är intresserad av våran tik måste förstå vad det här innebär. Men du/ni som kan,har tiden så kan ni få en underbar hund.
har efter en hel del övervägande kommit fram till att min lilla fis inte får tiden hon behöver då ja jobbar 2 skift och är iväg mycket. hon är 2 år o jag köpte henne som omplacering för några månader sen. inne är hon en pärla, väntar alltid på varsegod med maten osv. funkar fint med barn i alla åldrar och kan va hemma själv ett par timmar utan problem. behöver dock en van förare vid promenader då förra ägarna inte vågade promenera henne så har hon inte lärt sig att möta andra hundar och bara gå förbi utan drar då väldigt mycket o vill fram. han hundar e inga problem men vissa tikar gör hon utfall emot. katter o annat som är litet o fluffigt o springer jagar hon och ser som leksaker. RING vid intresse. mvh Susanna
Jag är en schäfer tik på snart 2år som är väldigt snäll mot alla människor och andra hundar. Men jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig när jag möter någon eller när någon kommer hem till mig därför skäller jag väldigt högt och länge! Detta har min matte försökt träna bort utan att lyckas därför söker jag nu en ny ägare med mycket tid och kunskap, då detta beteendet inte fungerar i min familj. Så har du vad du tror behövs för att hjälpa mig så skicka ett mejl till min matte och berätta lite om dig själv så kan vi kanske träffas och se hur det känns!
Glad och vaken Collie tik 2år Skk-reggad, vaccinerad, chippad, ögonlyst, höftledsröntgad. Hon kommer även att vara veterinärbesiktigad innan omplacering. Hon är en väldigt trevlig och snäll tik, glad och vaken. Snäll vid all hantering, går att ha lös. Van att åka bil Van vid andra hundar och van vid katter. Skriv kort om er själva, och lämna med telenr så ringer vi upp.
På grund av ändrade hemförhållanden, måste jag göra mig av med min fina Newfoundland tik. Hon är renrasig, papper finns. Hon ÄLSKAR att bada. Är fantastiskt snäll, van vid barn. Skriv en rad om dig själv om du är intresserad, viktigt för mig att hon flyttas till någon bra.