Allt till salu inom "bondkatter till salu"

Sortering:
Varberg
Igår

En grå bondkatt

500 kr
Blocket.se
Idag

Ronja

500 kr
Blocket.se
Butik Västra Götalands län
13 år

Våra katter - Huskatten

Hyrahyra.se
Butik Södermanlands län
13 år

Billy the Cat 2 - En film m...

Hyrahyra.se
Butik

Maja healingkatten

196 kr
NYTT Bokus
Butik

Findus betraktelser

235 kr
NYTT Bokus
Butik

Maja healingkatten

276 kr
NYTT Book Outlet

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Alvesta

Katt söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Göran är en 2 årig bondkatt. Han är kastrerad och avmaskad. Han är van att vara bland andra katter. Göran är glad, snäll och en väldigt pigg katt som älskar att vara ute, men på grund av en flytt har han inte möjligheten att vara ute längre och han behöver därför ett nytt hem för att få ett så bra liv som möjligt. Man får kattlåda och matskål på köpet om man är intresserad av det. Ni kan nå mig via mejl eller telefon om ni har frågor eller är intresserade!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Haninge

Två underbara kattsystrar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Två fina kattflickor på ett halvår söker nytt hem. De är kelsjuka, nyfikna, rumsrena och familjära. De är bondkatter med vit täckning och en mörk fläck på huvudet. Fantastiskt fina och mysiga. Jag känner att jag inte har tillräckligt med tid för dem, vilket jag tycker är synd. Vore trevligt för dem om de fick komma till en barnfamilj eller ut på landet. Jag ser helst att de sälj tillsammans, eftersom de aldrig varit ifrån varandra. Priset gäller båda. Vid mer information kontakta mig på mailen! /Cecilia
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Karlstad

Tiara 2 år söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Tiara är en väldigt fin katthona som har levt som både ute och inne katt. Hennes mamma är 50% norskskogskatt 50% bondkatt hennes pappa är renrasig norskskogskatt. Till en början kan hon vara lite blyg men det släpper ganska fort om man lägger ner lite tid på henne. När hon är på sitt myshumör är hon ett riktigt charmtroll och man kan inte låta bli att gosa med henne då. Hon passar bra som både ute och innekatt. Hon är duktig att gå på lådan och nyligen avmaskad. Ring vid intresse. Fler bilder kan mailas om så önskas. Hon finns i Molkom.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Södertälje

Två underbara honkatter söker ett nytt hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Måste nu med tårar i ögonen hitta ett nytt hem till mina underbara honkatter, Busan & Maja Det är två stycken bondkatter som är ca 5 år gammla helt underbart keliga och väldigt sociala. Anledningen till att dom nu måste få ett nytt hem är för att min dotter utvecklat allergi. Det är jätteviktigt att dom får ett tryggt och kärleksfullt hem där katterna får sin uppmärksamhet. Det är jätteviktigt att katterna hamnar i samma hem då dom levt ihop sedan födseln. Katterna är steriliserade. Känner du/ni att detta skulle vara något så skriv gärna och berätta lite om dig/er och hur ditt/erat liv ser ut.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Eskilstuna

Katt söker nytt hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Behöver omplacera min katt pga att jag arbetar för mycket och hon är ensam för ofta! Pappa är halvpersier och mamma bondkatt, hon liknar mer en bondkatt. hon har en väldigt speciell personlighet och har aldrig bitit rivit eller så. är väldigt kramgo, och älskar att mysa länge. passar utmärkt till en familj med barn eller en ensam person som har mycket tid. madonna fyller 4 år den 15 maj. skulle de sedan bli något problem med henne av nått slag så tar ja tillbaka henne, hon betyder väldigt mycket för mig. Säljes utan tillbehör, 100kr till rätt person
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj