Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering chinese crested powder puff säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Alfa är en fantastisk 7 årig kille! Han är kärleksfull och vill vara nära samtidigt som han är en aktiv och väldigt rolig pojke. Alfa är, som ni raskunniga kan se, en Chinesecrested Powder puff MEN han är stor dvs. så stor att han klassas som en mellanstor hund. Så om man fascineras av en Powder puffs vackra utseende och päls men önskar en mer robust och större hund har man hittat rätt då Alfa väger ca. 11 kg vilket motsvarar det dubbla av en Pp normala maxvikt. Alfa är registrerad i SKK För mer information om Alfa och de andra hundar vi har för omplacering vänligen gå ut på vår hemsida; http://www.svangandesvansen.dinstudio.com Varma hälsningar; Svängande svansen
Tack för alla svar ang. Bella. Vi har fått hundratals svar och hur gärna vi än vill hinner vi knappt läsa alla, än mindre svara på dem. Att skicka mer än ett intressemail är därför lönlöst, det ökar bara på "mailberger". Vi har ingen brådska med att omplacera Bella och kommer att låta detta ta sin tid. Familjen vi till slut väljer kommer vi att ha valt med stor omsorg och träffat flera gånger, både hemma hos oss och hemma hos familjen. Därför vill vi att du som är intresserad bor i Stockholmsområdet. Bella, är 1½ år, och behöver omplaceras av familjeskäl. Hon är shippad och har stamtavla. Bella är mycket förtjust i barn i alla åldrar, andra hundar som kommer på besök och katter. Vi vill att Bella kommer till ett hundvant, aktivt hem då hon har mycket energi att göra av med. Förmodligen har ni både barn, katt och hund redan, och förhoppningsvis en trädgård. Omplaceringsavgift 1000:- Koppel och leksaker medföljer.
Jag har en Chinese Crested Powder Puff hane som jag tyvärr måste hitta ett nytt hem åt. Han heter Buster och är 4 år gammal, han är van vid alla olika typer av djur och människor i alla åldrar. Just nu bor han och jag själva i en lägenhet och han klarar det lika bra som att bo med många, han klarar av att vara ensam. Han uppskattar bus och skoj lika mycket som han uppskattar att få krypa upp i en famn och mysa. Han har inga aggressiva tendenser utan är en väldigt gladlynt hund. Om det låter intressant så skicka ett mejl med information om dig, din livssituation och kontaktuppgifter.
Vi måste tyvärr söka efter ett nytt hem åt lille Ouzo. En ung Powder Puff hane med mycket energi. Han älskar lek och bus och vill alltid vara i händelsernas centrum. Han tycker inte om att vara ensam och trots sina snart tre år är han väldigt mycket valp i sinnet. Ouzo behöver ett tryggt hem, med mycket tålamod och ett starkt ledarskap. Gärna ett hus, med trädgård, där han kan springa fritt. På kvällarna vill han kela och helst sova nära under täcket. Ouzo har stamtavla och är försäkrad. Endast seriösa svar! Ni ska vara medveten om vad en omplaceringshund innebär för ansvar. Läs gärna på om rasen: http://www.ccclub.se/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=3
På grund av ändrade familjeförhållanden behöver jag omplacera min hund. Han är en blandning av chinese crested dog powder puff och dvärgpudel, är 5 år och kastrerad. Han är dock lite större än vad som är vanligt, väger 9 kg och har 43 cm i mankhöjd. Han kan vara själv i 5 timmar, tycker om att åka bil, har EU-pass och är vaccinerad. Ett par saker vill jag dock vänligen tillägga: * Jag prutar inte på priset då han inte är en begagnad bil. * Jag lägger inte upp avbetalningsplaner med främmande människor. * För hans skull "provsäljer" jag inte. Han ska inte fram och tillbaka ett antal ggr. Det vore inte rättvist mot honom. Skicka mig ett mail och berätta vilket hem du kan erbjuda.